Lease voorraad

328 Volkswagen Caddy occasions beschikbaar voor financial lease

Volkswagen Caddy leasen

De Volkswagen Caddy is een compacte en functionele bedrijfswagen en een van de meest gekozen bedrijfswagens onder ondernemers. Met een compact exterieur en een verrassend grote laadruimte is het een echte alleskunner. De eerste generatie van de Volkswagen Caddy stamt alweer uit 1980. Sindsdien heeft hij veel facelifts gehad. De vierde en huidige generatie is alweer op de markt sinds 2015.

Caddy occasions

De Volkswagen Caddy is als occasion voor bepaalde doelgroepen zeer aantrekkelijk en ook vind je online een ruim aanbod. De tecniek van de Caddy komt overeen met verschillende andere Volkswagen modellen, zoals de Polo en de Golf. Wie dus behoefte heeft aan veel zit- en bagageruimte en een hoge zit, doet met een Caddy een slimme keuze.

Caddy varianten

De nieuwste Caddy heeft verschillende motoren beschikbaar in aardgas, diesel en benzine. De Caddy Maxi is 47 centimeter langer dan de gewone variant. Daarnaast is de Caddy ook als personenwagenvariant beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen. Met behulp van tussenwanden en speciale vloeren kan de Caddy geheel naar wens samen worden gesteld.