Voordeligste nationale autolease

| Geschreven door Laurens Keijzer - Financial Lease Adviseur
voordeligste-nationale-autolease

Voordeligste nationale autolease

Ben je ZZP'er of Mkb'er? Of noem je jezelf liever freelancer of zelfstandige? Hoe het ook zij, vrijwel iedere ondernemer heeft voor een goede bedrijfsvoering in ieder geval een bedrijfsauto nodig. Bij jou is dat waarschijnlijk net zo. De meeste ondernemers kopen een auto op afbetaling. Zij sluiten daarvoor een autolening af bij de bank of treffen een afbetalingsregeling bij een autobedrijf. In beide gevallen ben je verschrikkelijk duur uit! Heb je een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen nodig, maar heb je daarvoor niet zo 1-2-3 het geld liggen? Financier dan jouw auto met onze voordelige nationale autolease. Dat is financial lease voor ondernemers. Financial lease is in feite gewoon een autolening, maar dan goedkoop en zonder strenge voorwaarden die bij banken gelden. Meer over onze voordeligste autolease lees je hieronder.

De voordelen van financial lease

Leasen is in bijna alle gevallen voordeliger dan een auto kopen. Tenzij je natuurlijk voor een dure leasevorm zoals operational lease kiest, waarbij je feitelijk een auto huurt. Financial lease is een zakelijke vorm van leasen en erg geschikt voor ondernemers die zelf niet een groot bedrag kunnen betalen voor een nieuwe of gebruikte bedrijfsauto. Het voordeel van bedrijfswagen lease met financial lease is dat je meteen over een auto beschikt en daar zelfs economisch eigenaar van bent. Omdat de auto aan jou wordt gefactureerd, heb je de mogelijkheid om deze te activeren op de bedrijfsbalans als investering! Zodoende kun je fiscale regels toepassen, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Daarnaast kun je de kosten van de btw verrekenen. En een groot voordeel van deze zakelijke autofinanciering is dat je deels zelf mag bepalen hoe lang je over het afbetalen doet. De maximale looptijd van financial lease is 60 maanden. Maandelijks betaal je altijd 1 vast bedrag. Dit noemen we een maandtermijn en daarin zit een deel aflossing en een deel rente. De maandtermijnen zijn vrij van btw. De btw dien je immers vooruit te betalen.

Uitleg over onze 'nationale auto lease' voor ondernemers

Hiervoor hadden wij het in plaats van financial lease over 'voordelige nationale autolease'. Daarover zijn wij natuurlijk uitleg verschuldigd. Om maar direct met de deur in huis te vallen: Financial lease en nationale autolease zijn dezelfde leasevormen. Alleen willen we daarmee benadrukken dat wij als leasemaatschappij landelijk actief zijn. Het voordeel voor jou als ondernemer? Indien je een mooie personenauto of bedrijfswagen te koop hebt zien staan bij een bepaald autobedrijf, dan kun je voor die auto bij ons een voordelige financial lease aanvragen! Al 24 uur na acceptatie kun je het betreffende voertuig daarmee financieren. Veel autobedrijven bieden de mogelijkheid om een auto te kopen op afbetaling. Trap daar niet in. Je betaalt dan veel te veel. Neem contact met ons op of vraag via Financial Lease ZZP een financial lease offerte aan. Dat doe je snel en eenvoudig door de benodigde voertuiggegevens in te vullen en vervolgens de aanvraag te verzenden. Wij nemen jouw aanvraag meteen in behandeling en houden je ondertussen op de hoogte.

Voordelen van leasen bij Financial Lease ZZP:

  • Géén kilometrages: Je kunt onbeperkt kilometers rijden.
  • Aanbetaling: Je bent niet verplicht om een bepaald bedrag aan te betalen.
  • De leasebedragen zijn vrij van btw.
  • Je kunt kiezen voor occasion lease (dat is financial lease voor gebruikte auto's).
  • Een slottermijn inbouwen is mogelijk. Daarmee betaal je een gedeelte van de aflossing na afloop van de looptijd.
  • Je kunt een financiering aanvragen voor een auto ergens anders of voor een voertuig uit onze leasevoorraad.
  • 24 uur na acceptatie kun je al in jouw lease auto rijden!

Vraag nu een offerte aan!

Leasen bij Financial Lease ZZP kun je online regelen. Zo kun je ook jouw voorkeuren aangeven, o.a. voor het merk en type bedrijfsauto, brandstof en natuurlijk het bouwjaar. Vervolgens kun je voor een auto naar keuze zelf een betaalplan samenstellen. Je geeft je wensen aan ons door met betrekking tot de looptijd, aanbetaling en slottermijn. Vervolgens verstuur je de aanvraag en nemen wij deze binnen 24 uur in behandeling. Je krijgt van ons een offerte op maat toegestuurd en hoort vervolgens welke gegevens wij nog van jou nodig hebben. Het aanleveren van jaarcijfers is niet verplicht! Uiteraard kun je op dezelfde manier ook financial lease aanvragen voor een auto die je ergens anders te koop hebt zien staan.