Met een lease auto op vakantie, dit moet je weten!

| Geschreven door Maureen
vrijheid-financial-lease

“Het is weer tijd, de hoogste tijd…” 

Hee ondernemer, naast hard werken, is het ook belangrijk dat je geniet! Beloon jezelf met een heerlijke ontspannen vakantie! Of maak er een comfortabele werkvakantie van. Of je nu op vakantie gaat met het hele gezin, je weggaat voor een zakelijke reis, of een avontuurlijke roadtrip met vrienden hebt gepland. Met een fijne leaseauto geniet je van comfort en gemak tijdens je reis! Wel zo belangrijk!

Rijden met een financial lease auto

Financial Lease biedt niet alleen voordelen voor de ondernemer, maar ook voor de vakantieganger in jou. In tegenstelling tot het huren van een auto op vakantie, kun je ook gewoon met jouw zakelijke lease auto op vakantie. Jij hoeft je namelijk met een financial lease auto niet druk te maken over beperkingen qua kilometer afstand. De auto is volledig van jou. Jij hebt de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. Geen beperkingen!

Een ander voordeel is dat je altijd kunt genieten van een betrouwbare en veilige auto. Onze lease auto's worden goed onderhouden en gecontroleerd. Onze occasions zijn niet ouder dan 8 jaar om je ervan te verzekeren dat je een goed uitgeruste auto hebt die niet alleen comfortabel is, maar ook veilig en voorzien van fijne snufjes.

Flexibiliteit met financial lease

Een ander voordeel van een financial lease auto is de flexibiliteit in de leaseperiode. Kies je er bijvoorbeeld voor om een paar maanden vanuit het buitenland te werken? Of een paar jaar in het buitenland te gaan wonen en je onderneming vanaf een ander land te runnen? Bij het afsluiten van een financial lease contract bepaal jij het leasetermijn en de gewenste lease periode.. Deze kun je precies afstemmen op jouw behoeften. Je kunt leasen vanaf 12 maanden. Je bent dus niet verbonden aan lange termijncontracten. Je betaalt rente- en aflossing gedurende je leasecontract. Is je contract volledig ingelost? Dan is de lease auto van jou! Je wordt dan naast economisch eigenaar ook de juridische eigenaar. Je kunt je auto blijven rijden of weer een nieuwe financial lease auto uitzoeken.

Keuzevrijheid in diverse merken & modellen

Met een zakelijke lease auto heb je de vrijheid om te kiezen uit een breed aanbod aan merken en modellen. Ga je voor een strakke professioneel uitziende auto of wil je een sportieve cabrio, waarmee je in de zomer ook kunt genieten van de wind in je gezicht tijdens zonnige strandritten. Of ga je liever voor een bedrijfsbus waarmee je kunt kamperen of voor een grote en ruime auto, zodat je ook in de zomermaanden met het gezin lange ritten kunt afleggen?

Bekijk onze autovoorraad

Geniet van ultieme vrijheid tijdens je vakantie

Met een financial lease auto geniet je van de ultieme vrijheid tijdens je vakantie. Je kunt gaan en staan waar je wilt, zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer of taxi's. Over de kilometers en comfort maak jij je ook geen zorgen. Jouw auto is van alle gemakken voorzien. Met jouw zakelijke lease auto kan je de wereld ontdekken op jouw eigen tempo en genieten van flexibiliteit en vrijheid. Dus pak je koffers, spring achter het stuur van jouw lease auto en maak van je vakantie een onvergetelijk avontuur!

Op zoek naar een lease auto die bij je past? 

De lease adviseurs van Financial Lease ZZP helpen je graag op weg. In ons lease aanbod heb je ruime keuze aan merken en modellen, zodat je zeker een auto vindt die voldoet aan je wensen en behoeften.  

Advies nodig over een fijne zakelijke lease auto, die jou ook tijdens je vakanties veilig en comfortabel naar je bestemmingen brengt? Laat ons je helpen een lease auto te vinden die bij je past!

Neem hier contact met ons op