5 Financial Lease voordelen voor ondernemers en zzp’ers

| Geschreven door Maureen
shutterstock-274475450

Ondernemers opgelet! Of je nu starter bent of al een ervaren ondernemer bent, maar nooit de stap hebt gezet. Als je op zoek bent naar een flexibele lease oplossing dan is financial lease een aantrekkelijke leasevorm voor jou! In deze blog nemen we je mee naar de fantastische voordelen, waarvan jij kunt genieten als zzp’er.

Waarom Financial Lease?

Er zijn verschillende redenen waarom wij je zouden aanraden om te kiezen voor Financial Lease. Wij geloven allereerst dat dit de beste lease oplossing is voor ondernemers en zzp’ers.

Geen grote investering nodig

Dit is veruit een van de belangrijkste voordelen van financial lease. Een bedrijfswagen aanschaffen doe je niet even zomaar, dat is een flinke uitgave. Geld dat niet iedereen in zijn spaarpotje of portemonnee heeft zitten, zeker als startende ondernemer niet. Echter is mobiliteit ontzettend belangrijk als je meerdere klanten hebt en van A naar B moet reizen. Een financial lease auto is dan echt een must om je onderneming naar een hoger niveau te krijgen.

Wij van Financial Lease ZZP willen dat jij je richt op wat echt belangrijk is! Het ondernemen! Wij financieren de auto voor je! Jij hoeft niet direct een groot bedrag vrij te maken, wat jouw liquiditeit ten goede komt. Jij kunt daardoor jouw werkkapitaal voor andere belangrijke uitgaven gebruiken. Hoe fijn is dat?

Professionele uitstraling en imago

Het maken van een eerste en goede indruk is heel belangrijk. Een eigen bedrijfsauto zorgt voor een professionele uitstraling die ten goede komt aan je imago. Het laat zien dat je investeert in je bedrijf. Een goed imago wekt vertrouwen.

Maatwerk

Een financial leasecontract samenstellen. Onze lease adviseurs helpen je daar graag bij! Samen kijken we naar je looptijd, een geschikt maandbedrag en de restwaarde. We kijken naar je wensen en behoeften en zorgen er samen voor dat we een constructie vinden die bij je bedrijf past. We voorzien je van eerlijk advies over de mogelijkheden voor jou.

De fiscale voordelen

Zakelijk leasen met financial lease biedt meerdere fiscale voordelen. Je bent direct economisch eigenaar van je bedrijfsauto. Je kunt daardoor profiteren van rente- en investeringsaftrek. De btw kun je terugvorderen bij de Belastingdienst. Daarnaast heb je met financial lease geen kilometerbeperking. Je kunt onbeperkt rijden! Bij financial lease ZZP is het ook mogelijk om te leasen zonder jaarcijfers en je weet altijd waar je aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag aan rente- en aflossing per maand. 

De flexibiliteit van Financial Lease ZZP

Financial Lease biedt veel voordelen voor alle ondernemers, zowel startende zzp’ers als ervaren ondernemers. De flexibiliteit van het zakelijk leasen: zonder kapitaal toch de bedrijfsmiddelen leasen die je nodig hebt, maar ook duidelijkheid over wat je betaalt. Daar zijn wij bij Financial Lease ZZP heel transparant over. Geen addertjes onder het gras! Wij denken graag met je mee en zijn net zo flexibel als financial lease. Bij ons kun je ook een bedrijfswagen leasen als je nog geen jaarcijfers kunt tonen. 

Zaken doen met ons? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact op