Occasion lease top 5 elektrische auto's

| Geschreven door Laurens
occasion-top-5-elektrische-autos

Als zakelijke rijder wil je graag een auto die comfortabel, praktisch en efficiënt is, maar ook een auto die goed voor het milieu is. Dan kom je gelijk bij een elektrische auto terecht. Er zijn tegenwoordig steeds meer elektrische auto’s die aan al deze eisen voldoen. De keuze is reuze. Om je een handje op weg te helpen, hebben we de 5 populairste zakelijke elektrische auto’s voor je op een rij gezet.

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is niet alleen de best verkochte elektrische auto ter wereld, maar ook een populaire keuze onder zakelijke rijders. Met een actieradius van 448 km en een indrukwekkende acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 3,3 seconden is de Model 3 zowel praktisch als snel. Bovendien biedt Tesla een uitgebreid netwerk van Superchargers waardoor je gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen.

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 is een ruime en praktische SUV die geschikt is voor zowel zakelijke als privé doeleinden. Met een actieradius van 520 km en een ruime interieur is deze elektrische auto ideaal voor lange ritten en zakelijke reizen. Bovendien is de ID.4 voorzien van allerlei moderne functies, zoals adaptieve cruise control en parkeerassistentie.

Polestar 2

De Polestar 2 is een sportieve en elegante elektrische auto die geschikt is voor zowel zakelijke rijders als privérijders. Met een actieradius van 540 km en een vermogen van 300 kW biedt deze auto een uitstekende combinatie van prestaties en efficiëntie. Ook beschikt de Polestar 2 over een ruim interieur en allerlei moderne functies, zoals een geavanceerd infotainmentsysteem en adaptieve cruise control, wat wil je nog meer?

Audi e-tron

Ook de Audi e-tron is een luxe SUV die geschikt is voor zowel zakelijke rijders als privérijders. Met een actieradius van 436 km en een ruime interieur biedt deze elektrische auto veel comfort en ruimte. Daarnaast beschikt de e-tron over allerlei geavanceerde functies, zoals adaptieve luchtvering en een geavanceerd infotainmentsysteem.

Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E is een sportieve en moderne elektrische auto die geschikt is voor zowel zakelijke rijders als privérijders. Met een actieradius van maar liefst 610 km en een vermogen van 294 kW biedt deze auto uitstekende prestaties en efficiëntie. Bovendien beschikt de Mach-E over allerlei moderne functies, zoals een adaptieve cruise control en een groot touchscreen infotainmentsysteem.

Conclusie

Als zakelijke rijder heb je genoeg keuze. Het aanbod aan elektrische auto's is zeer ruim. Deze top 5 elektrische auto's  zijn allemaal geschikt voor lange afstanden, rijden comfortabel en beschikken over moderne functies. De Tesla Model 3, Volkswagen ID.4, Polestar 2, Audi e-tron en Ford Mustang Mach-E zijn slechts enkele populaire opties op de markt, maar je hebt keuze uit nog zoveel meer. Van welke elektrische auto gaat jouw hart sneller kloppen?