Bedrijfsauto leasen in de zorgsector: Dit is waarom Financial Lease de slimste keuze is

| Geschreven door Maureen
financial-lease-zorgsector

De zorgsector is niet alleen een dynamische, maar ook een essentiële industrie waarin mobiliteit een cruciale rol speelt. Het maakt niet uit of je nu een verpleegkundige bent die huisbezoeken aflegt, of bij een zorginstelling werkt met meerdere locaties. Een bedrijfsauto is hoe dan ook voor jou van onschatbare waarde. In deze blog ontdek je waarom Financial Lease de meest interessante leasevorm is voor bedrijfsauto's in de zorg.

1. Verspreid de kosten

Een van de grootste voordelen van Financial Lease is dat het je de mogelijkheid biedt om de kosten van je bedrijfsauto te spreiden over meerdere maanden. In de zorgsector kunnen budgetten soms beperkt zijn en het kopen van een nieuwe auto kan een financiële 'last' zijn. Gelukkig hoef je met Financial Lease niet in één keer een grote som geld neer te leggen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast bedrag per maand. Zo weet je waar je aan toe bent, maar zo is het voor jou ook mogelijk om toch een nieuwe bedrijfsauto aan te schaffen.

2. Direct economisch eigenaar van de auto

Hoewel je de auto least, ben je met Financial Lease direct de economische eigenaar van de auto, zodra je jouw leasecontract hebt afbetaald word je automatisch ook de juridische eigenaar. Het voordeel van Financial Lease is dus dat je de auto op je balans kunt zetten en kunt profiteren van fiscale voordelen, zoals afschrijvingen en renteaftrek. Deze financiële flexibiliteit is vooral waardevol voor zorginstellingen die hun financiële middelen optimaal willen benutten.

3. Geen kilometerbeperking

In de zorgsector zijn er geen vaste grenzen aan hoeveel kilometers je moet rijden om je patiënten of cliënten te bereiken. Financial Lease geeft je de vrijheid om de auto te gebruiken zoals jij dat nodig hebt, zonder de beperkingen van een maximum aantal kilometers zoals bij Private Lease en Operationele Lease.

Financial Lease een bedrijfsauto in de zorgsector

In de zorgsector is het belangrijk om over voertuigen te beschikken met de nieuwste technologie en veiligheidskenmerken. Financial Lease is de meest interessante leasevorm voor bedrijfsauto's in de zorgsector vanwege de kostenspreiding, financiële voordelen, flexibiliteit in gebruik, en gemoedsrust die het biedt. Het stelt zorgprofessionals en instellingen in staat om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten en cliënten!

Wil je meer weten over Financial Lease? Neem gerust contact op met een ervaren leaseadviseur om je opties te bespreken en de perfecte bedrijfsauto te vinden voor jouw unieke behoeften in de zorg.