De ideale bestelbus voor ondernemers: waar moet je op letten?

| Geschreven door Maureen
bestelbus-ondernemer

Hee, (startende) ondernemer! Sta je op het punt om een bestelbus uit te zoeken voor jouw onderneming? Dat is een onwijs spannende stap natuurlijk! Een betrouwbare bedrijfswagen is essentieel voor het succes van je bedrijf. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kiezen van een 'nieuwe' bestelbus? We hebben alle belangrijke punten voor je op een rij gezet en vertellen je graag waarom een bestelbus leasen financial lease, de ideale optie voor jou kan zijn. 

Ruimte, ruimte, ruimte!

Als startende ondernemer wil je een bestelbus die aan al jouw ruimtebehoeften voldoet. Een ruime laadruimte kan het verschil maken in jouw dagelijkse werkzaamheden. Hoeveel producten of goederen ga je vervoeren? Denk goed na over de omvang en het laadvermogen dat je nodig hebt. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt om je spullen veilig en efficiënt te kunnen laden en lossen. 

Zuinig en betrouwbaar

Brandstofkosten kunnen flink oplopen, vooral als je veel kilometers maakt. Kies daarom voor een zuinige bestelbus. Overweeg je opties en let daarbij goed op het verbruik of overweeg om te investeren in duurzamere opties zoals een hybride of elektrische bestelbus.

Naast brandstofefficientie is ook de betrouwbaarheid van groot belang. Niets is frustrerender dan regelmatig met pech langs de weg staan. Doe daarom onderzoek naar de betrouwbaarheid van het automerk en naar het model waarin je geïnteresseerd bent.

Comfort en gebruiksgemak

Je brengt waarschijnlijk veel tijd in je bestelbus door, zorg er daarom voor dat je voor een comfortabel bus kiest. Denk hierbij aan verstelbare stoelen, voldoende opbergruimte voor documenten en gereedschap en niet te vergeten handige opties zoals een navigatiesysteem. Gemak dient de ondernemer!

Onderhoud en reparatiekosten

Als ondernemer wil je onverwachte kosten altijd vermijden. Let daarom op de onderhoud- en reparatiekosten van een bestelbus. Informeer naar de garantie en kijk of er betaalbare onderhoudspakketten beschikbaar zijn. Het is belangrijk om een bus te kiezen die niet alleen bij de aanschaf betaalbaar is, maar ook op de langere termijn!

Financial Lease: De sleutel tot jouw bestelbusdromen!

Vooral als startende ondernemer kan het kopen van een bestelbus een flinke aanslag zijn op je financiën. Gelukkig is er Financial Lease, speciaal voor ondernemers. Met Financial Lease kun je in de bestelbus van je dromen rijden zonder dat je in één keer een grote investering hoeft te doen. Je betaalt een vast bedrag per maand gedurende de looptijd van je leasecontract.

De voordelen van Financial Lease

Financial lease biedt diverse voordelen voor startende en ervaren ondernemers. Je behoudt de volledige controle over je bestelbus en kunt daarnaast profiteren van fiscale voordelen, zoals de aftrekbaarheid van de BTW en rente. Bovendien is het mogelijk om de leasekosten als zakelijke kosten op te voeren, wat gunstig is voor je belastingaangifte.

Met Financial Lease kun je snel de weg op en je onderneming laten groeien zonder dat je al je kapitaal hoeft aan te spreken. Het geeft je flexibiliteit en ruimte om te investeren in andere belangrijke aspecten van je onderneming die ook nodig zijn.

Conclusie

Bij het kiezen van de perfecte bestelbus is het belangrijk om te letten op ruimte, brandstofefficiëntie, betrouwbaarheid, comfort, en onderhoudskosten. Financial Lease kan je helpen bij het bemachtigen van je gedroomde bedrijfsbus, zonder je bankrekening te plunderen. 

Succes met het vinden van jouw ideale bedrijfswagen en het laten groeien van je onderneming!