Een Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen voor je onderneming

mercedes-bedrijfauto-leasen

Mercedes-Benz bedrijfsauto leasen

Veel ondernemers kiezen voor een Mercedes bedrijfswagen. Het Duitse automerk brengt een combinatie van klasse en kwaliteit waar veel ondernemers warm van worden. Mercedes-Benz bedrijfswagens zijn krachtige en stijlvolle wagens die jou comfortabel van klus naar klus brengen. Denk jij erover om een Mercedes-Benz als bedrijfswagen aan te schaffen voor je onderneming? 

Een Mercedes-Benz occasion als jouw visitekaartje

Voor veel ondernemers is de uitstraling van een Mercedes-Benz bedrijfswagen al genoeg. Echter is Mercedes veel meer dan dat. Mercedes bedrijfswagens beschikken over een krachtige motor die prestaties levert. De Mercedes-Benz is daarmee de ideale bedrijfswagen, waarmee je veilig en snel van A naar B komt. De bedrijfswagens hebben een luxe uitstraling en voorzien jou van een comfortabel ritje. 

Als ondernemer en zzp'er kun je bij ons een Mercedes-Benz leasen met financial lease. Dit levert jou extra fiscale voordelen op. Je hoeft geen grote investering doen waardoor je ruimte hebt voor andere belangrijke investeringen. Je betaalt per maand een vast leasebedrag gedurende je leasecontract. Je bent na het ondertekenen van je leaseovereenkomst gelijk economisch eigenaar en wordt juridisch eigenaar nadat jij jouw laatste betaling hebt gedaan. 

Meer over financial lease

Een Mercedes-Benz leasen, dit zijn de drie populairste modellen:

Mercedes Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is een flink bakbeest waarmee je de grootste en zwaarste klussen kunt aanpakken. Dit beest kan met gemak een lading van 3500 kg meenemen. De laadruimte bestaat uit 17m3 en is daarmee groot genoeg om veel in te kunnen vervoeren. Heb jij een bouwvakkers bedrijf? Dan is deze Sprinter een handige en ook nog eens een zuinige bedrijfswagen voor jou!

Mercedes Vito

De Mercedes Vito voldoet voor de middelgrote klussen prima. De wagen is kleiner dan de Mercedes-Benz Sprinter, maar groter dan de Mercedes-Benz Citan. Deze wagen kan een lading van 3200kg met zich meedragen en heeft een laadvolume van 6,6 m3. Een fijne bedrijfswagen voor koeriersbedrijven.

Mercedes Citan

De Mercedes-Benz Citan is de meest compacte bedrijfswagen van deze drie toppers. Ideaal als je veel klussen hebt in de binnenstad. De Citan is een prima bestelbus voor kleine klussen. Een zuinige bedrijfswagen met een laadvolume van 2,8 m3 en een laadvermogen tot 2200 kg.

Een nieuwe bedrijfswagen of occasion leasen?

Twijfel je tussen een nieuwe bedrijfswagen of occasion? Met een occasion ben je goedkoper uit qua maandbedrag, maar met een nieuwe bedrijfswagen heb je meer zekerheid, omdat de kans op pech veel kleiner is.

Aanbod occasions Mercedes Lease