Transportmiddelen leasen

Transportmiddelen leasen

Voor een goede bedrijfsvoering is het noodzakelijk dat u de juiste financiële afwegingen maakt. Zo is menig bedrijf afhankelijk van goede transportmiddelen. En dan hebben we het niet alleen over auto's van de zaak, maar ook over interne transportmiddelen, vrachtwagens en trailers, voertuigen voor de agrarische sector en alle andere soorten transportmiddelen voor bedrijven. Voor de aanschaf daarvan sluiten ondernemingen meestal een bedrijfslening af. Maar het kan nog beter: bedrijfsmiddelen leasen met equipment lease (financial lease bedrijfsmiddelen)!

Waarom equipment lease?

Equipment lease is een speciale financieringsvorm waarmee u voor een vast bedrag per maand o.a. transportmiddelen kunt leasen. Daarmee hoeft u niet in één keer zelf een hoog bedrag te betalen. Een groot voordeel van equipment leasing is o.m. dat u economisch eigenaar bent van de uitrusting die u laat financieren. Hieronder leest u welke transportmiddelen u kunt leasen. 

Vrachtwagen leasen

Het leasen van een vrachtwagen is mogelijk met onze voordelige en betrouwbare lease. Maandelijks betaalt u daarvoor een laag en vast bedrag en u bent direct economisch eigenaar van uw vrachtwagen. Een truck leasen is mogelijk incl. trailer/oplegger en u bepaalt zelf het type vrachtwagen. Zo kunt u uiteraard ook kiezen voor het leasen van een bakwagen. Dat is een vrachtwagen met opbouw. Voor uw vrachtwagen, truck, trailer of bakwagen vraagt u op onze website een equipment lease offerte aan.

Marktwagens en aanhangwagens leasen

Vraag bij ons als financier de goedkoopste equipment lease aan van Nederland. Bijvoorbeeld voor een marktwagen of aanhangwagen. U heeft daarmee direct de benodigde uitrusting tot uw beschikking, zonder eenmalige torenhoge kosten. U krijgt er veel duidelijkheid en minder administratieve taken voor terug. Iedere maand betaalt u een vast en laag bedrag aan aflossing. Marktwagen of verkoopwagen leasen? Neem dan direct contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Interne transportmiddelen (zoals een heftruck) leasen

Heeft u een transportmiddel nodig waarmee u binnen uw bedrijf intern bepaalde goederen transporteert? Bijvoorbeeld een lopende band, een vorkheftruck of misschien een stapelaar? Juist deze transportmiddelen kunt u prima financieren. U kunt immers de looptijd van equipment lease afstemmen op de levensduur van deze middelen.

Landbouwvoertuigen leasen

Wist u dat vrijwel alle nieuwe landbouwvoertuigen gewoon geleased worden en wel met financial lease voor equipment? Maar weinig bedrijven in de agrarische sector kunnen dergelijke middelen zelf financieren. Landbouwvoertuigen leasen zoals een tractor, grasmaaier of een aardappelrooier doet u bij Financial Lease ZZP. Dergelijke machines zijn essentieel maar zeer kostbaar. Met onze 'landbouwvoertuigen lease' blijven de kosten binnen de perken. U betaalt elke maand een vast leasebedrag en bent direct economisch eigenaar. Zodoende kunt u ook meteen profiteren van veel fiscale voordelen.

Lease voor oprijwagens en touringcars

Een oprijwagen, zoals een autoambulance of een sleepwagen om auto's mee te vervoeren, kunt u financieren met onze goedkope financial lease voor equipment. Datzelfde geldt voor touringcars (bussen of coaches). Een oprijwagen of touringcar leasen in plaats van zelf kopen is geen onverstandige keuze. U bent immers gewoon economisch eigenaar van het object en mag deze als investering activeren op uw bedrijfsbalans! Daarmee drukt u de winst van uw onderneming en kunt u van fiscale voordelen profiteren.

Motorfiets, e-bike of scooter leasen

Het leasen van een motorfiets, scooter of e-bike (elektrische fiets) verschilt niets met het leasen van andere motorvoertuigen, zoals een auto of vrachtwagen. Als u deze voertuigen leaset voor uw onderneming, dan maakt u gebruik van equipment lease. Een e-bike, motorfiets of scooter leasen is mogelijk bij Financial Lease ZZP. U vraagt een financiering aan en wij regelen verder alles voor u. U ontvangt van ons het benodigde geldbedrag, waarmee u direct voor uw onderneming een motorfiets, e-bike of scooter naar keuze kunt aanschaffen. Zo doet u wél een belangrijke investering en bent u direct economisch eigenaar daarvan, maar spreidt u de aanschafkosten uit over een looptijd die we gezamenlijk overeen zijn gekomen.

Vraag een offerte aan!