Milieutechnische en reinigingsapparatuur leasen

Milieutechnische en reinigingsapparatuur leasen

Milieutechnische- en reinigingsapparatuur leasen zoals een hogedrukreiniger, veegmachine of schoonmaakmachine? Het leasen van equipment voor uw bedrijf is een slimme oplossing. Zo hoeft u niet eenmalig een grote aankoopsom te betalen, maar bent u wél meteen eigenaar van onmisbare apparatuur voor uw bedrijf. Lees hieronder meer over onze equipment lease.

Financier uw kapitaalgoederen met equipment lease

Voor een goede bedrijfsvoering zult u uw eigen apparatuur, machines en misschien wel meubilair moeten aanschaffen. Huren is geen optie want dat is immers te duur. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf al deze middelen aan te schaffen, als u voldoende budget heeft. Maar het is zeer de vraag of het slim is om het aanwezige geld te steken in bedrijfsmiddelen. Dat gaat namelijk ten koste van uw liquiditeit en dus van uw werkkapitaal! Want kunt u daarna nog aan uw andere betalingsverplichtingen voldoen? Veel verstandiger is het om altijd wat eigen geld achter de hand te houden. Kies ervoor om (een deel van) de kapitaalgoederen voor te financieren met equipment leasing van Financial Lease ZZP!

Goedkoop leasen

Onze goedkope equipment lease is voor ondernemers een interessante financiering! Dit is een zakelijke leasevorm voor (startende) ondernemers op basis van financial lease. Daarmee kunt u, naast een eventuele bedrijfsauto, uw belangrijke equipment financieren en u betaalt daarvoor maandelijks een vast leasetarief. U kunt direct gebruik maken van de bedrijfsmiddelen waarvoor u lease aanvraagt. Zo brengt u uw bedrijf meteen op een hoger plan. En dit alles met behoud van uw werkkapitaal! Zo kunt u een andere belangrijke investering voorrang geven en blijven voldoen aan uw huidige betalingsverplichtingen.

Lage maandtermijnen i.p.v. een eenmalig hoog bedrag

Met financial lease betaalt u iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing. U hoeft dus niet in één keer een hoog bedrag te betalen voor uw reinigingsmachines en/of milieutechnische apparaten. Zodoende blijft uw liquiditeit gegarandeerd. De hoogte van de maandtermijnen heeft u deels zelf in de hand. Zo kunt u bijvoorbeeld op de kosten besparen door gebruikte apparaten of machines te leasen. Voor het verder verlagen van de maandtermijnen, zou u ook aan het begin van de looptijd (of op de einddatum van uw leasecontract) een gedeelte van de aankoopsom kunnen betalen. Dat kan met een aanbetaling of een slottermijn. Bij het inbouwen van een slottermijn betaalt u tijdens de looptijd over dat bedrag geen aflossing. U maakt het resterende bedrag (de slotsom) aan het einde van de looptijd over aan de leasemaatschappij.

Rente en fiscale voordelen

De vele voordelen van apparatuur leasen moet u niet onderschatten. We hebben hierboven al een paar voordelen opgesomd. Bij het financial leasen van bedrijfsmiddelen heeft u recht op renteaftrek en mogelijk ook op investeringsaftrek. Neem contact met ons op, zodat we alle fiscale voordelen voor u op een rijtje kunnen zetten. Want dit kan per onderneming en situatie verschillen. Overigens betaalt u voor nieuwe bedrijfsmiddelen de btw vooraf, om deze bij de eestvolgende btw-aangifte te verrekenen. Welke apparatuur kunt u voor milieutechnische- en reinigingsdoeleinden leasen bij Financial Lease ZZP?

Voorbeelden van apparaten en machine lease:

  • Hogedrukreiniger leasen
  • Meet- en regelapparatuur leasen
  • Veegmachine leasen
  • Warmte-terugwin-systeem (WTW) & WKK leasen
  • Warmtewisselaar leasen
  • Schoonmaakmachines leasen

Vraag een offerte aan!