Top 10 lease bedrijfswagens

transporter2

21-06-2019

Bedrijfswagens zijn er in veel verschillende formaten en varianten. Een compacte bestelwagen, enkele of dubbele cabines, een grote bedrijfswagen. Hieronder hebben we de meest populaire bedrijfswagens voor je op een rijtje gezet.

Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is in 2019 één van de meest geregistreerde bedrijfswagens. In mei was dit model goed voor 1262 registraties. De Transporter kent al vele generaties en er zijn meerdere varianten van gemaakt. Voor de ZZP’er en ondernemer dus genoeg keuze om de geschikte variant te vinden!

Financial lease een Volkswagen Transporter vanaf €130 per maand

Mercedes-Benz Sprinter

De Sprinter is de grootste bedrijfsauto van Mercedes. Hij kent ook verschillende verschijningsvormen, zoals een personenbusje, een camper variant, met een chassiscabine en een open laadbak. De Sprinter is voorzien van veel dezelfde luxe functies als andere modellen van Mercedes.

Financial lease een Mercedes-Benz Sprinter vanaf €160 per maand

Ford Transit

Ook de Ford Transit is een populaire bedrijfswagen. Het succes is met name te danken aan de uitgebreide Transit Range (de Custom, Connect en Courier). De Transit rijdt lekker, is praktisch, sterk en ook goed betaalbaar.

Financial lease een Ford Transit vanaf €90 per maand

Renault Kangoo

De Renault Kangoo is een compacte alleskunner. Je kunt kiezen uit 2, 3 of 5 zitplaatsen, een personenauto of verlengde bestelwagen. De Kangoo is ruim, maar niet enorm, rijdt comfortabel en is een handige gezinsauto.

Financial lease een Renault Kangoo vanaf €90 per maand

Renault Master

De grootste bedrijfswagen van Renault, de Master, kent heel veel verschillende versies, waardoor je vrijwel onbeperkte mogelijkheden hebt. Door zijn laadvermogen, gebruik en design is het een populaire bedrijfswagen.

Financial lease een Renault Master vanaf €138 per maand

Peugeot Partner

De Peugeot Partner is geschikt voor maximaal 5 personen en bagage. Het verrassende en praktische laadvolume en de goede prijs maken dit tot een van de favoriete ‘mobiele kantoren’ van veel ondernemers.

Financial lease een Peugeot Partner vanaf €85 per maand

Peugeot Expert

Deze middenklasse bestelauto van Peugeot is comfortabel en prijstechnisch gunstig. Met een grote laadruimte en lage zakelijke gebruikskosten is dit ideaal voor de (startende) ondernemer.

Financial lease een Peugeot Expert vanaf €100 per maand

Opel Vivaro

De Vivaro is een middelgrote, representatieve bedrijfswagen met een praktische en grote laadruimte. Vooral ontworpen voor volumineuze gereedschappen en materialen. Het voertuig is breed, stoer, maar ook sportief.

Financial lease een Opel Vivaro vanaf €100 per maand

Volkswagen Caddy

Deze kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De Caddy loopt al heel wat jaren mee en blijft populair. Met de langste laadruimte in zijn klasse (compacte bestelauto) zou je haast vergeten dat je in een bedrijfswagen rijdt. Hij is niet duur, maar heeft een hoge restwaarde. Niet voor niets dat veel ondernemers kiezen voor een Caddy.

Financial lease een Volkswagen Caddy vanaf €95 per maand

Mercedes-Benz Vito

Ook met een Mercedes-Benz Vito kun je elke klus klaren. Deze middenklasse bestelbus is ruim en praktisch, maar toch ook compact. Ideaal in een stedelijke omgeving. De verschillende uitvoeringen maakt de keuze voor ondernemers ruim (o.a. een gesloten bestelbus, een dubbele cabine en een personenbus).

Financial lease een Mercedes-Benz Vito vanaf €120 per maand

Uiteraard veranderd dit lijstje continu en zijn er nog meer populaire bedrijfswagens onder ondernemers. Het is maar net wat er past bij jouw wensen! Bekijk hier de hele voorraad van bedrijfswagens.