Vier tips voor een aangename roadtrip!

Plan een roadtrip!

Een vakantie in eigen land of toch de grens over? Blijf niet binnen zitten, mooie dagen staan voor de deur. Het ideale moment om mooie herinneringen op te doen. Trek erop uit! Een roadtrip is daar ideaal voor en geeft je het gevoel van vrijheid. Genietend van de prachtige natuur en mooie landschappen. Plan een ontspannend dagje weg met het hele gezin, pak de auto en gaan! In deze blogpost vind je vier tips voor een onvergetelijke roadtrip!

#1 Vergeet je belangrijke papieren niet!

Check voordat je de weg op gaat of je alles bij je hebt. Autopapieren, ID-kaart/paspoort. Check? Maak je een roadtrip in eigen land of ga je over de grens? Kijk altijd in het land van bestemming wat de aanvullende eisen zijn. Heb je aan een groene kaart genoeg of is het verstandig om nog een aanvullende verzekering te nemen?

#2 Zorg voor voldoende eten & drinken onderweg

Soms wil het weleens gebeuren dat je wat vergeet. Als jij er pas tijdens een pauze achter komt dat het eten nog in de koelkast staat, baal je als een stekker. Een roadtrip zonder snacks, dat kan niet. Zorg dat je voldoende snacks (fruit, boterhammen, snoep etc.) in de auto gooit. Verstandig is om houdbare producten mee te nemen.

#3 Stop regelmatig voor een pauze en leuke tussenstops

Plan tijdens de roadtrip voldoende pauze momenten in. Het is voor de chauffeur fijn en belangrijk voldoende rust te nemen. Tevens een mooi moment om te genieten van de omgeving, een boterhammetje te eten of om de blaas te legen.

#4 Zorg voor de juiste muziek

Muziek is sfeerbepalend. Zorg voor leuke muziek in de auto! Hiervoor kan je natuurlijk Spotify gebruiken, stel bijvoorbeeld samen met het gezin een leuke playlist op. Voor wat extra nostalgie tijdens de trip kan je er ook voor kiezen om old-skool cd’s mee te nemen of nummers van vroeger aan je playlist toe te voegen.

Enjoy the ride!