Financial Lease ZZP is gecertificeerd voor het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk

keurmerk-thuiswinkel

Het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk

Sinds maart 2020 is Auto Financier B.V. gecertificeerd voor het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk. Wij trots op het feit dat wij dit keurmerk dragen. Het keurmerk verzekert jou als consument van acht belangrijke zekerheden

Wat houdt het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk in?

Thuiswinkel Zakelijk is het online keurmerk voor de b2b-markt. Bedrijven zoals groothandels, fabrikanten, leveranciers en webwinkels die zakelijk verkopen. Aan de hand van het keurmerk weet jij als consument dat je te maken hebt met een betrouwbare partij, want niet elk bedrijf krijgt dit keurmerk. Je kunt er dus zeker van zijn dat je veilig zaken kunt doen met Autofinancier Nederland. Voor ons merk Financial Lease ZZP hebben wij een speciaal certificeringstraject doorlopen. Elk jaar vind er een (her)certificering plaats, zodat je er zeker van kunt zijn dat we nog steeds voldoen aan alle belangrijke voorwaarden. 

De belangrijkste zekerheden samengevat:

1. Wij bestaan echt en zijn gemakkelijk bereikbaar

Alle bedrijven die zijn aangesloten bij Thuiswinkel Zakelijk bestaan echt. Je bent er dus van verzekerd dat het goed zit. Onze adresgegevens vind je op onze contactpagina.

2. Veilig zaken doen!

De overeenkomst is gesloten onder Nederlands recht. De algemene voorwaarden zijn gemakkelijk te vinden en niet in strijd met de Nederlandse wettelijke regels.

3. Je weet precies wat je krijgt

Dat wij het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk op onze website mogen delen betekent dat onze website helder en duidelijk is. Elk product en/of dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid. Het is duidelijk dat je bij ons een financial lease verzekering kan afsluiten als ondernemer. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website middels de leasecalculator.

Je wordt goed geïnformeerd over eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal, polis- of administratiekosten. Bij financial lease ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een autoverzekering, je bepaalt zelf waar je dit laat doen. Hetzelfde geldt voor reparatie- en onderhoud. 

4. Veilige omgeving

Al onze websites zijn voorzien van een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of bovenaan de pagina). Je bent daardoor verzekerd van een veilig omgeving tijdens het invoeren van persoonsgegevens. Auto Financier B.V. heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor een veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Je kunt je daarnaast eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails als je daar geen baat bij hebt. Je bent er dus van verzekerd dat wij zorgvuldig zullen omgaan met jouw persoonsgegevens.

5. Gedegen klachtenbemiddeling en geschillen bij Nederlandse rechter

Mocht je ondanks deze zekerheden toch een klacht hebben, dan horen wij dit graag en zullen wij er alles aan doen om dit samen op te lossen. Mochten we er niet samen uit kunnen komen, dan helpt thuiswinkel je met een klachtenbemiddeling. Als laatste stap kun je het geschil voorleggen bij een Nederlandse rechtbank.

Het certificaat van Autofinancier B.V. bekijken