Importeer ook jouw occasion!

mercedes-benz-1

08-02-2019

Het aantal geïmporteerde auto’s neemt de afgelopen jaren flink toe. Ook wordt een steeds groter deel daarvan gekocht met een financial lease contract.

De import van auto’s is in 2018 met 14.3% gestegen t.o.v. 2017. Er zijn in 2018 maar liefst 226.717 gebruikte personenauto’s geïmporteerd. Nog steeds komen meer dan de helft van de occasions uit buurland Duitsland (58%) en 18% uit ons andere buurland België. Maar ook uit landen zoals Spanje, Frankrijk, Zweden en Kroatië kwamen er meer import auto’s naar Nederland.

Top 5 landen herkomst import:

1. Duitsland
2. België
3. Spanje
4. Frankrijk
5. Zweden

Ook bij meerdere merken is er een sterke groei in import te zien, zoals de Renault, Lexus, Mazda en Seat. De top 5 van populairste importmodellen wordt weer aangevoerd door de Volkswagen Golf en Polo. De Captur en Qashqai zijn twee sterke stijgers, waaruit blijkt dat er meer SUV’s naar ons land worden geïmporteerd en dat het aanbod jong gebruikt in Nederland onvoldoende aansluit op de vraag.

Top 5 modellen occasion import:

1. Volkswagen Golf
2. Volkswagen Polo
3. Renault Captur
4. Nissan Qashqai
5. Opel Corsa

Importeren via MrWheelson

Wij werken samen met MrWheelson. Zij werken keihard om voor jou de beste voertuigen uit het buitenland te importeren. Kopers kunnen deze import auto’s eenvoudig aanschaffen door middel van financial lease. De aflevering vindt plaats inclusief Nederlands kenteken via een netwerk van BOVAG dealers in Nederland. Je oude auto kan ingeruild worden en er zit minimaal 1 jaar garantie op de MrWheelson occasions. Zij bieden je gegarandeerd kwalitatieve auto’s door een strenge selectie van leveranciers. Daarnaast zijn auto’s uit het buitenland vaak completer uitgerust. Je kunt kiezen uit meerdere opties en eventueel zelfs alles vanuit je huis regelen en de auto thuis laten bezorgen!

Meer weten over MrWheelson? Of de ruime voorraad van import auto’s bekijken die je kunt aanschaffen met financial lease? Klik dan bij onze leasevoorraad het vinkje ‘ook importaanbod tonen’ aan!