Hoe financier ik een auto?

| Geschreven door Maureen
hoe-financier-ik-een-auto

Hoe financier je een auto? Wanneer je een nieuwe auto nodig hebt, dan heb je ook geld nodig. Misschien heb je het geld op je spaarrekening staan en kun je een nieuwe auto kopen, maar heb je dat niet… Dan zijn er gelukkig ook nog andere manieren om een auto te financieren! 

Een auto financieren met financial lease

Je bent op de website van Financial Lease ZZP dus je bent als goed is ondernemer. Voor ondernemers is financial lease de meest aantrekkelijke leasevorm. Financial lease is de meest transparante vorm van leasen. Dat houdt in dat je precies weet wat je leent. De bedragen staan vast en veranderen nooit. 

De voordelen van financial lease voor ondernemers

Wat is het addertje onder het gras, vraag jij je vast af? Nou.. Die is er niet! Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, profiteer van fiscale voordelen en kunt onbeperkt rijden. Het verschil met andere leasevormen is dat je alle touwtjes zelf in handen houdt. Je bepaald helemaal zelf waar jij je auto verzekert en waar je de auto naartoe brengt voor onderhoud- en reparatie. Bij andere leasevormen neemt de leasemaatschappij je dit uit handen, maar dat berekenen ze uiteraard wel door in je maandelijkse leasebedrag. Met financial lease kun je dus besparen en honderden euro’s goedkoper uit zijn wanneer je dit zelf regelt. 

Hoe werkt financial lease aanvragen dan?

Financial lease aanvragen bij ons willen we ook weleens abc autolease noemen, dat betekent niets anders dan in drie stappen rijden:

  1. Zoek een lease auto uit onze autovoorraad, mits je deze ergens anders hebt gezien is dat ook geen probleem.
  2. Maak gebruik van onze leasecalculator. Bereken zelf je maandbedrag, door te schuiven met de opties. Vervolgens vul je de gegevens, die we van je nodig hebben verder aan. Alles goed ingevuld? Mooi, dan kun je de aanvraag versturen!
  3. Wij toetsen je aanvraag en je krijgt binnen één werkdag bericht van ons met een offerte op maat. Ga je akkoord met de lease offerte? Dan krijg je bericht van ons met de stukken die je moet aanleveren. Wij maken in de tussentijd de contracten op en versturen deze binnen één werkdag aan jou en het autobedrijf. Nadat alle partijen een handtekening hebben gezet, stuur jij de offerte weer terug naar ons. Wij regelen vervolgens de uitbetaling van je leaseauto aan de desbetreffende autodealer. Jij hoeft daarna alleen nog maar de auto op te halen en rijden maar!