Cadeau tips voor autofanaten

cadeautips-autoliefhebber-autofanaat-gadgets

Wat moet je een echte autofanaat voor zijn verjaardag - of met het oog op vaderdag geven? Grote kans dat ze niet snel tevreden zijn als het niks met auto’s of andere voertuigen te maken heeft. Een gadget voor in de auto of voor op de motor zijn cadeaus waar je ze pas echt blij mee maakt. In deze blogpost delen wij een aantal cadeautips voor autofanaten!

Sleutelhanger

Het klinkt misschien saai en standaard, maar een sleutelhanger is altijd een leuk cadeau om te geven aan een autoliefhebber. De keuze is reuze dus je vindt vast wel iets dat bij de persoon past. Daarnaast kun je ook een originele sleutelhanger geven door er wat in te laten graveren zoals een tekst of naam.

Dashcam

Een dashcam is een leuk cadeau om te geven aan een autoliefhebber. Veel auto’s hebben geen dashcam. Een dashcam kan heel handig zijn en mooie beelden vastleggen. Als je in een ongeluk veroorzaakt raakt, kun je bijvoorbeeld met jouw dashcam aantonen wie schuldig is bij de aanrijding. 

Bandenspanningsmeter

Een nuttig cadeau voor elke autoliefhebber is een bandenspanningsmeter. Klein van formaat en niet duur. Vooral erg nuttig, want door de bandenspanning regelmatig te controleren en je banden goed op spanning te houden, verbruik je 5% minder brandstof en slijten de banden ook nog eens minder snel. 

Autolader

Veel mensen gebruiken hun mobiel als navigatie en daar gaat ie natuurlijk een stuk sneller leeg van. Met een autolader als cadeau kan je het nooit verkeerd toen, wel is het handig om even te controleren of de persoon in kwestie niet al een autolader heeft.

Autoparfum

Ken jij een autoliefhebber die heel zuinig is op zijn auto? Deze persoon maakt zijn auto regelmatig schoon en iets dat daar bij hoort is natuurlijk een lekker ruikende auto.  Als passend cadeau zou je deze persoon autoparfum kunnen geven. 

Massagekussen

Ken je een autoliefhebber die veel onderweg is? Dan is een massagekussen leuk om te geven. Rijden een heerlijk ontspannen tegelijk, wie wil dat nu niet?

Smartphonehouder

Maak de autoliefhebber die jij kent nog geen gebruik van de smartphone houder? Dan weet je wat je moet geven! Je mag niet rijden met de telefoon in je handen. Een smartphone houder is dus een must voor iemand die geen ingebouwd infotainmentsysteem heeft. Veilig en verantwoord. Handsfree it is! 

USB oplader

In de meeste auto’s is tegenwoordig wel een ingebouwde usb-poort te vinden. Ken jij iemand die dat niet in de auto heeft zitten? Dan is een usb-oplader een leuk cadeautje om te geven. 

Startkabels

Niet iedereen heeft ze standaard bij zich, maar het kan soms goed van pas komen. Verstandig om in de auto te hebben liggen! Een handig cadeau om te geven aan een autoliefhebber.

GPS-tracker

Je kent het wel: tegenwoordig vinden we met gemak onze smartphone terug als die kwijt of gestolen is. Dat komt door het ingebouwde gps systeem. Maar je kunt een gps tracker ook los kopen en cadeau doen aan een autoliefhebber. Altijd handig om je auto weer terug te kunnen vinden, bijvoorbeeld wanneer je na een stuk wandelen bent verdwaald en weer bij je auto terug wilt komen. Ook kun je een alarm instellen wanneer de auto buiten een bepaalde grens gaat. 

Radarverklikker

De radarverklikker bestaat al jaren, maar is sinds 2004 verboden in Nederland. Desondanks worden ze nog steeds gekocht en gebruikt. Je kunt met een radarverklikker de snelheidscontroles te slim af zijn. Kijk wel uit dat je er niet mee gepakt wordt, want dan kun je hem inleveren en een boete verwachten. Als je een echte speed duivel hebt als vriend, dan is dit wel een handig cadeautje om te geven.

Gordelsnijder/glashamer

Veiligheid boven alles. Een gordelsnijder aka glashamer is belangrijk om in de auto te hebben liggen, zodat je jezelf kunt bevrijden tijdens een ongeluk. Tevens een handig cadeautje om te geven.

Racen op circuit

Waar kan je een autoliefhebber echt blij mee maken? Wat dacht je van een supersnelle auto? Er zijn verschillende circuits waar gereden mag worden zoals in Zandvoort, Assen of Zolder. Regel een dagje racen op het circuit en je bezorgt een autoliefhebber de dag van zijn leven.