Inruilen van een privé auto, kan dat?

Ja, u kunt uw Privé auto inruilen op een lease auto naar keuze. U kunt er dan voor kiezen om de inruilwaarde uit te laten naar uw privé rekening of om de inruilwaarde van uw auto te gebruiken om een aanbetaling te doen. Wanneer u voor een aanbetaling kiest brengt u privé vermogen in bij uw onderneming. Uiteraard verrekend u dit gewoon met uw privé onttrekkingen dus het blijft gewoon privé vermogen. Het grootte voordeel van de inruilwaarde te gebruiken als aanbetaling is dat het gefinancierde vermogen van uw nieuwe Financial Lease auto aanzienlijk omlaag gaat. Niet alleen uw maandlasten worden lager, ook de totale kredietvergoeding (betaalde financial lease rente) daalt aanzienlijk.

Aanbetaling maakt acceptatie Financial Lease aanvraag makkelijker

Naast de voordelen van een inruilauto te gebruiken als aanbetaling voor uw nieuwe lease auto zoals lagere lease termijn, lagere totale kredietvergoeding en lagere rente, maakt het de acceptatie ook makkelijker. Met een hogere dekkingsgraad (waarde auto t.o.v. gefinancierde vermogen) word uw Financial Lease aanvraag eerder goedgekeurd. Zo kunnen we Financial Lease aanvragen ook mogelijk maken voor startende ondernemers zonder jaarcijfers. Als meest belangrijke reden kunnen ook door een hogere dekkingsgraad van uw lease auto, een lagere financial lease rente aanbieden omdat er minder risico in het te financieren object zit. Door het doen van een aanbetaling met uw inruilauto, profiteert u dubbel op!

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur