import auto leasen eenmanszaak

Import auto lease

Frans Daels (een bekende Vlaamse arts en politicus) zei ooit: 'wie zich gelukkig voelt met het geluk van anderen, bezit een rijkdom zonder grenzen'. Deze gezegde gaat ook een beetje op voor Financial Lease ZZP én onze klanten die hun voertuig liever uit het buitenland halen. Als je tevreden bent met een voertuig uit het buitenland, dan zijn wij dat ook! We gaan dan ook over grenzen... Want soms komen de meest voordelige financial lease auto's uit het buitenland. Je kunt bij ons dan ook gebruik maken van 'Import Auto Lease'. Dat is het leasen van een geïmporteerde auto of bedrijfswagen. Waarom zou je een import auto leasen? Wat is het voordeel daarvan? Vaak zijn deze voertuigen standaard rijker uitgerust. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een auto zoekt die in Nederland gewoon moeilijk te vinden is. Het importeren van een occasion uit het buitenland loont zeker!

Voordelen van import auto lease met financial lease:

  • Vaak hebben import auto's een lagere fiscale waarde wat resulteert in een lagere bijtelling!
  • Een lagere aanschafwaarde dus lagere financial lease maandlasten.
  • Meestal zijn voertuigen uit het buitenland luxer uitgerust.
  • Je kunt tot 100% van de investering financieren met financial lease.
  • Je behoudt je liquiditeit!
  • Bij Financial Lease ZZP lease je transparant! Je maandtermijnen staan vast.
  • We doen niet aan dure hercalculatie en we sturen geen eindafrekening.
  • Je bent meteen economisch eigenaar van de import auto.

Fiscale voordelen auto uit het buitenland leasen

Omdat je direct economisch eigenaar van het voertuig bent is het mogelijk om de btw volledig met de Belastingdienst te verrekenen. Je dient in dat geval de import auto als bedrijfsinvestering op de balans van je onderneming te activeren. Indien je ondernemingsvorm dat toelaat, kun je profiteren van allerlei fiscale voordelen, zoals investeringsaftrek; energie investeringsaftrek; milieu investeringsaftrek, maar ook het willekeurig afschrijven van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen, ook wel bekend als VAMIL. Bij Financial Lease ZZP kun je al snel een auto uit het buitenland leasen dankzij onze razendsnelle leaseacceptatie. We laten binnen 1 werkdag weten of we jouw lease aanvraag voor een import auto kunnen accepteren.

Een import auto via MrWheelson

Wij werken samen met MrWheelson. Zij werken keihard om voor jou de beste voertuigen uit het buitenland te importeren. Meer weten over MrWheelson? Of de voorraad van import auto’s bekijken?