Snelle SUV op niveau: Audi SQ7, ook voor financial lease

snelle-suv-audi-sq7-financial-lease

Snelle SUV op niveau: Audi SQ7, ook voor financial lease

Bedrijven die willen rijden, vervoeren en financial leasen op niveau, komen al gauw uit bij Audi. Als het dan ook nog eens moet gaan om veel laadvermogen en een flinke portie trekkracht, dan past de eerste S-Line van de Audi Q7 prima in het plaatje.

Zó veel power?

De 4.0 TDI van de SQ7 is supersterk en trekt met maar liefst 435 pk. Dat is zelfs voor een SUV uitzonderlijk veel. Maar dat past ook wel in het beeld van Audi, die altijd opvalt met bijzondere modellen, uitvoeringen, snufjes en detailleringen. Dat zie je bijvoorbeeld ook in de SQ5, in zijn tijd de eerste S-Line met diesel. De SQ7 sluit daar perfect op aan. Of eigenlijk, overtreft dat met gemak!

Stabiel als SUV

Je rijdt met de Audi SQ7 veilig en verantwoord strak door de bocht. Dat komt door de vierwielbesturing van deze enorme SUV.

Details Audi SQ7
  • 4.0 liter
  • V8 diesel
  • 435 pk
  • 900 Nm
  • 2 turbo’s
  • Elektrische compressor
Primeur voor productieauto

In de RS5 zagen we al voor het eerst een elektrische compressor in een productievoertuig. Dat was in het conceptmodel. Nu heeft Audi zo’n compressor dus ook in het echt gebruikt voor de SQ7.

Verbruik onder de loep

Op de 100 kilometer haal je met deze S-Line gemiddeld een verbruik van 7,4 liter dankzij de nieuwe biturbo op deze 4.0 TDI. Dat vraag wel wat van je rijgedrag. Ben je een pittige rijder, dan pakt het gemiddelde natuurlijk anders uit. In ieder geval haal je dan wel weer de snelheid van 100 kilometer per uur in slechts 4,8 tellen. Hiervoor heb je dan ook acht versnellingen beschikbaar. Dat is de andere kant van deze strakke bedrijfsauto. Eén nadeel? De top zit op 250 kilometer per uur. Nou mogen we dat in Nederland toch niet rijden, dat is wellicht een troost…

De Audi SQ7 is sinds deze week beschikbaar voor financial lease. Belangstelling? Vraag naar de opties bij Financial Lease ZZP!