Hyundai IONIQ de volgende leasestopper?

hyundai-20ioniq-de-volgende-20leasestopper

Hyundai IONIQ de volgende leasestopper?

Hyundai wil de markt op de kop gaan zetten met de IONIQ die aankomende zomer leverbaar zal zijn vanaf 4 procent bijtelling! Hyundai is nou niet het eerste merk waar wij bij stil zouden staan als Financial Lease Topper, maar het ziet er nu toch echt naar uit dat ze de markt versteld gaan laten staan. Hyundai komt met de IONIQ die met drie verschillende aandrijftechnieken op de markt komt: hybride, plug-in hybride en volledig elektrisch. Bijtellingsrijders, vraag direct een offerte aan! Hoe die rijdt zie je later wel, dat wisten we immers bij de Volvo XC90 T8 ook niet en daar liep de levertijd op tot anderhalf jaar zonder dat iemand hem in het echt had gezien!

Het bouwen van drie aandrijftechnieken is best een slimme zet, omdat Hyundai op deze manier z’n auto kan aanpassen op de wensen van de verschillende markten in de wereld. Dat is namelijk precies het plan dat de Zuid Koreanen met deze auto hebben: wereldwijde verkoopsuccesnummer. De auto zal als hybride even als plug-in hybride voorzien worden van een 1.6 GDI die het merk al langer in gebruik heeft, gecombineerd met een 6traps automaat met dubbele koppeling. De 1.6 GBI is goed voor 105 pk en 146 Nm koppel, de elektromotor in de hybride en de plug-in hybride zal 43,5 pk en 170 Nm koppel geven met de accu’s onder de achterbank verstopt.

Financial Lease voor een Hyundai IONIQ

In het interieur vinden we wat blauwe accenten wat toch een beetje voor de hybride staat, een sportief stuurwiel met afgevlakte onderkant en een digitaal klokkenhuis. Het uiterlijk doet ons wel wat denken aan de Insight en of de Prius, daar had meer eigen in gekund. Maar desondanks is het van achter niet eens een heel verkeerd ogende auto. Komende zomer start de levering in Nederland van de hybride- en de volledig elektrisch aangedreven versie. Deze laatste komt dit jaar nog in aanmerking voor 4 procent bijtelling. Later dit jaar volgt de IONIQ met plug-in hybride-aandrijving. Als eerste op de hoogte van de financial lease mogelijkheden? Vraag het Financial Lease ZZP!