MINI Clubman blikvanger als zakelijke financial lease auto

MINI Clubman blikvanger als zakelijke financial lease auto

Zoek je een zakelijke auto? Eentje met de looks én de ruimte? Dan zit je met de MINI Clubman Cooper D Chili eerste rang. Een auto met de uitstraling die nog altijd als blikvanger geldt. En een model dat met zijn vijf deuren al laat merken dat het ook met de laadruimte piekfijn geregeld is.

Verrassend verlengde MINI

De laadruimte van de MINI Clubman Cooper D Chili heeft in dit nieuwe model van de fabrikant alle aandacht gekregen. Van buiten is de neus uitgerekt ten opzichte van de oude modellen. Binnenin valt ook op dat hij iets breder is, 7 centimeter om precies te zijn. Over de hele binnenruimte scheelt dat toch behoorlijk in volume. Ideaal dus voor als je als ZZP’er of ondernemer wat meer wilt meenemen.

Verschil met oude MINI

Als je de MINI Clubman Cooper D Chili van de zijkant bekijkt, denk je tot aan de B-stijl dat je met het driedeurstype van doen hebt. Maar dan begint het… vanaf hier valt het model op dankzij zijn stationwagenuitstraling. Kom je bij de achterkant uit? Dan zie je de grootste verandering: rondom de kenmerkende klapdeuren prijken aan de zijkanten niet meer de bekende achterlichtunits. De nieuwe units líggen en dat verandert de herkenbaarheid van de MINI wel.

Flitsende auto voor Financial Lease

Hoe je deze MINI zakelijk ook wilt gebruiken, één ding is zeker: deze eyecatcher brengt je niet alleen veilig van A naar B, maar zorgt er ook voor dat je goed voor de dag komt én praktisch kwijt kunt wat je wilt meenemen. Kortom, de ideale financial lease auto voor de moderne zakenrijder. Wij vertellen je er graag meer over.