Dit is de elektrische BMW I4

bmw-i4-coupe-ev

BMW brengt dit jaar de volledige elektrische BMW i4 op de markt. Gisteren werd de definitieve versie van de auto gepresenteerd. De BMW i4 komt in verschillende varianten en wordt voorzien van indrukwekkende prestaties gecombineerd met comfort en optimaal rijgedrag. De auto krijgt maar liefst een vermogen van 530 km en een actieradius van 590 kilometer. Geschikt voor ondernemers die lange afstanden moeten maken voor hun bedrijf.

I4 krachtigste ev in de 4-serie

De BMW i4 is een volledig elektrische vierdeurs coupé. De i4 krijgt een elektrisch vermogen van 540 pk, nog sterker dan de 4-serie met verbrandingsmotor. De auto heeft slechts 4 seconden nodig om van 0 naar 100 kilometer per uur te komen. Met een actieradius van 590 kilometer is deze auto uitermate geschikt voor het rijden van lange afstanden. De i4 komt in verschillende versies waaronder een BMW M Performance-model. 

Design

De BMW i4 lijkt grotendeels op de reguliere 4-serie. Er wordt bijna nooit heftig afgeweken van conceptversies. De i4 is voorzien van blauwe accenten en heeft een specifiek bumperwerk en aerodynamisch lichtmetaal, een mooie balans tussen kenmerkende BMW sportiviteit, comfort en duurzame prestaties zijn uniek in zijn segment. 

Bron: BMW Group