Autolease

Voor ZZP'ers is het soms lastig om zakelijk een auto te leasen. Veel leasemaatschappijen stellen torenhoge eisen aan deze groep ondernemers. Ben je ZZP'er en is je lease aanvraag ergens anders afgewezen? Of kun je geen jaarcijfers aantonen? Of wil je gewoon zo goedkoop mogelijk een bedrijfsauto leasen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor autolease!

Autolease ZZP

Jouw bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf

Voor ZZP’ers is een personenauto of bedrijfswagen het visitekaartje van het bedrijf. Daarmee bezoek je immers je klanten. Je komt natuurlijk niet goed voor de dag met een oude afgereden wagen. Lease daarom een nieuwe of gebruikte auto waarmee je jaren verder kunt! Je financiert een voertuig met de voordeligste financial lease voor ZZP'ers van Nederland. Met deze leasevorm heb je altijd de vrijheid om je eigen verzekeringsmaatschappij te kiezen. Je bepaalt zelf door welke autogarage je eventueel het onderhoud laat plegen. Daarnaast is een auto leasen als ZZP’er bij ons transparant en goedkoop.

Je weet altijd waar je aan toe bent

We leggen van tevoren samen de hoogte van de maandtermijnen en de looptijd van de lease overeenkomst vast. Maandelijks betaal je dus een vast bedrag aan aflossing en rente. Deze veranderen niet tijdens de looptijd. Na afloop van de leaseperiode is de auto volledig jouw eigendom! We doen niet aan jaarkilometrage of dure her-calculatie. Met onze financial lease behoud je je werkkapitaal, zodat je kunt blijven investeren in je onderneming.

Autolease voordelen

 1. 100% van de investering financieren met financial lease.
 2. Je behoudt volledig je eigen liquiditeit.
 3. Transparant leasen, want de maandbedragen staan vast.
 4. Nooit meer een her-calculatie of een gepeperde eindafrekening.
 5. Direct economisch eigenaar van het voertuig.
 6. De btw kosten kun je direct volledig verrekenen met de Belastingdienst.
 7. Snel duidelijkheid: Wij laten binnen 1 werkdag weten of we de aanvraag kunnen goedkeuren.
 8. Eventueel kun je profiteren van allerlei fiscale voordelen zoals:
  1. Investeringsaftrek
  2. Energie Investeringsaftrek
  3. Milieu Investeringsaftrek
  4. VAMIL

MKB Auto Lease

MKB Lease Occasion

Een occasion leasen als Mkb’er is voor veel Nederlandse ondernemers de juiste financieringsoplossing. Je leaset een gebruikte personenauto of bedrijfswagen op basis van financial lease. Zelf mag je bepalen bij welk autobedrijf je de auto kiest die je bij ons wilt laten financieren. Wij helpen Mkb’ers in Nederland aan de meest goedkope autolease! Occasions hebben een groot gedeelte van de afschrijving al achter de rug. Deze auto's zijn daarom veel goedkoper en je maandlasten zijn dan ook beduidend lager dan wanneer je een nieuwe lease auto wilt laten financieren.

Voordelen MKB Occasion Lease:

 • Minder kosten door lagere afschrijving van de auto of bedrijfswagen.
 • Financial Lease ZZP heeft een actuele voorraad met meer dan 10.000 voertuigen!
 • Snel inzetbaar, soms al binnen 24 uur!
 • Looptijd mogelijk vanaf 12 maanden tot maximaal 72 maanden.
 • Voertuigen tot zelfs 120 maanden financierbaar.