Transportmiddelen leasen

Voor een goede bedrijfsvoering is het noodzakelijk dat je de juiste financiële afwegingen maakt. Zo is menig bedrijf afhankelijk van goede transportmiddelen. En dan hebben we het niet alleen over auto's van de zaak, maar ook over interne transportmiddelen, vrachtwagens en trailers, voertuigen voor de agrarische sector en alle andere soorten transportmiddelen voor bedrijven. Voor de aanschaf daarvan sluiten ondernemingen meestal een bedrijfslening af. Maar het kan nog beter: bedrijfsmiddelen leasen met equipment lease (financial lease bedrijfsmiddelen)!

Welke transportmiddelen kun je leasen?

Vrachtwagen leasen

Het leasen van een vrachtwagen is mogelijk met onze voordelige en betrouwbare lease. Maandelijks betaal je daarvoor een laag en vast bedrag en ben je direct economisch eigenaar van je vrachtwagen. Een truck leasen is mogelijk incl. trailer/oplegger en je bepaalt zelf het type vrachtwagen. Zo kun je uiteraard ook kiezen voor het leasen van een bakwagen. Dat is een vrachtwagen met opbouw. Voor een vrachtwagen, truck, trailer of bakwagen vraag je op onze website een equipment lease offerte aan.

Waarom Equipment Lease?

Equipment lease is een speciale financieringsvorm waarmee je voor een vast bedrag per maand o.a. transportmiddelen kunt leasen. Daarmee hoef je niet in één keer zelf een hoog bedrag te betalen. Een groot voordeel van equipment leasing is o.m. dat je economisch eigenaar bent van de uitrusting die je laat financieren. Hieronder lees je welke transportmiddelen je kunt leasen. 

Marktwagens en aanhangwagens leasen

Vraag bij ons als financier de goedkoopste equipment lease aan van Nederland. Bijvoorbeeld voor een marktwagen of aanhangwagen. Je hebt daarmee direct de benodigde uitrusting tot je beschikking, zonder eenmalige torenhoge kosten. Je krijgt er veel duidelijkheid en minder administratieve taken voor terug. Iedere maand betaal je een vast en laag bedrag aan aflossing. Marktwagen of verkoopwagen leasen? Neem dan direct contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Interne transportmiddelen (zoals een heftruck) leasen

Heb je een transportmiddel nodig waarmee je binnen je bedrijf intern bepaalde goederen transporteert? Bijvoorbeeld een lopende band, een vorkheftruck of misschien een stapelaar? Juist deze transportmiddelen kun je prima financieren. Je kunt immers de looptijd van equipment lease afstemmen op de levensduur van deze middelen.

Landbouwvoertuigen leasen

Wist je dat vrijwel alle nieuwe landbouwvoertuigen gewoon geleased worden en wel met financial lease voor equipment? Maar weinig bedrijven in de agrarische sector kunnen dergelijke middelen zelf financieren. Landbouwvoertuigen leasen zoals een tractor, grasmaaier of een aardappelrooier doe je bij Financial Lease ZZP. Dergelijke machines zijn essentieel maar zeer kostbaar. Met onze 'landbouwvoertuigen lease' blijven de kosten binnen de perken. Je betaalt elke maand een vast leasebedrag en bent direct economisch eigenaar. Zodoende kun je ook meteen profiteren van veel fiscale voordelen.

Lease voor oprijwagens en touringcars

Een oprijwagen, zoals een autoambulance of een sleepwagen om auto's mee te vervoeren, kun je financieren met onze goedkope financial lease voor equipment. Datzelfde geldt voor touringcars (bussen of coaches). Een oprijwagen of touringcar leasen in plaats van zelf kopen is geen onverstandige keuze. Je bent immers gewoon economisch eigenaar van het object en mag deze als investering activeren op de bedrijfsbalans! Daarmee druk je de winst van je onderneming en kun je van fiscale voordelen profiteren.

Motorfiets, e-bike of scooter leasen

Het leasen van een motorfiets, scooter of e-bike (elektrische fiets) verschilt niets met het leasen van andere motorvoertuigen, zoals een auto of vrachtwagen. Als je deze voertuigen leaset voor je onderneming, dan maak je gebruik van equipment lease. Een e-bike, motorfiets of scooter leasen is mogelijk bij Financial Lease ZZP. Je vraagt een financiering aan en wij regelen verder alles. Je ontvangt van ons het benodigde geldbedrag, waarmee je direct voor je onderneming een motorfiets, e-bike of scooter naar keuze kunt aanschaffen. Zo doe je wél een belangrijke investering en ben je direct economisch eigenaar daarvan, maar spreid je de aanschafkosten uit over een looptijd die we gezamenlijk overeen zijn gekomen.