Milieutechnische en reinigingsapparatuur leasen

Milieutechnische- en reinigingsapparatuur leasen, zoals een hogedrukreiniger, veegmachine of schoonmaakmachine? Het leasen van equipment voor je bedrijf is een slimme oplossing. Zo hoef je niet eenmalig een grote aankoopsom te betalen, maar ben je wél meteen eigenaar van onmisbare apparatuur voor je bedrijf. Lees hieronder meer over onze equipment lease.

Financier kapitaalgoederen met equipment lease

Voor een goede bedrijfsvoering zul je je eigen apparatuur, machines en misschien wel meubilair moeten aanschaffen. Huren is geen optie want dat is immers te duur. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf al deze middelen aan te schaffen, als je voldoende budget hebt. Maar het is zeer de vraag of het slim is om het aanwezige geld te steken in bedrijfsmiddelen. Dat gaat namelijk ten koste van je liquiditeit en dus van je werkkapitaal! Want kun je daarna nog aan je andere betalingsverplichtingen voldoen? Veel verstandiger is het om altijd wat eigen geld achter de hand te houden. Kies ervoor om (een deel van) de kapitaalgoederen voor te financieren met equipment leasing van Financial Lease ZZP!

Goedkoop leasen

Onze goedkope equipment lease is voor ondernemers een interessante financiering! Dit is een zakelijke leasevorm voor (startende) ondernemers op basis van financial lease. Daarmee kun je, naast een eventuele bedrijfsauto, je belangrijke equipment financieren en betaal je daarvoor maandelijks een vast leasetarief. Je kunt direct gebruik maken van de bedrijfsmiddelen waarvoor je equipment lease aanvraagt. Zo breng je jouw bedrijf meteen op een hoger plan. En dit alles met behoud van je werkkapitaal! Zo kun je een andere belangrijke investering voorrang geven en blijven voldoen aan je huidige betalingsverplichtingen.

Lage maandtermijnen i.p.v. een eenmalig hoog bedrag

Met financial lease betaal je iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Je hoeft dus niet in één keer een hoog bedrag te betalen voor je reinigingsmachines en/of milieutechnische apparaten. Zodoende blijft je liquiditeit gegarandeerd. De hoogte van de maandtermijnen heb je deels zelf in de hand. Zo kun je bijvoorbeeld op de kosten besparen door gebruikte apparaten of machines te leasen. Voor het verder verlagen van de maandtermijnen, zou je ook aan het begin van de looptijd (of op de einddatum van je leasecontract) een gedeelte van de aankoopsom kunnen betalen. Dat kan met een aanbetaling of een slottermijn. Bij het inbouwen van een slottermijn betaal je tijdens de looptijd over dat bedrag geen aflossing. Je maakt het resterende bedrag (de slotsom) aan het einde van de looptijd over aan de leasemaatschappij.

Rente en fiscale voordelen

De vele voordelen van apparatuur leasen moet je niet onderschatten. We hebben hierboven al een paar voordelen opgesomd. Bij het financial leasen van bedrijfsmiddelen heb je recht op renteaftrek en mogelijk ook op investeringsaftrek. Neem contact met ons op, zodat we alle fiscale voordelen voor je op een rijtje kunnen zetten. Want dit kan per onderneming en situatie verschillen. Overigens betaal je voor nieuwe bedrijfsmiddelen de btw vooraf, om deze bij de eestvolgende btw-aangifte te verrekenen. Welke apparatuur kun je voor milieutechnische- en reinigingsdoeleinden leasen bij Financial Lease ZZP?

Voorbeelden van apparaten en machine lease:

  • Hogedrukreiniger leasen
  • Meet- en regelapparatuur leasen
  • Veegmachine leasen
  • Warmte-terugwin-systeem (WTW) & WKK leasen
  • Warmtewisselaar leasen
  • Schoonmaakmachines leasen

Vraag een offerte aan!