Looptijd Lease

Op deze pagina informeren we u over 'looptijd lease'. U kunt bij ons grotendeels zelf bepalen welke looptijd u kiest voor financial lease. Extra informatie over de looptijden bij financial lease vindt u hieronder.

Informatie over looptijd lease

Iedere ondernemer die ingeschreven staat in het handelsregister van de KvK, kan bij ons financial lease aanvragen. U kunt zelf de looptijd van uw lease instellen. Bij occasions kiezen ondernemers meestal voor een iets kortere looptijd. Bij een nieuwe personenauto of bedrijfswagen heeft u echter de mogelijkheid om te kiezen voor een looptijd tot 60 maanden. Zo kunt u de kosten van uw autolease uitsmeren over een langere periode en de maandelijkse leasetermijnen laag houden. Zorg er in ieder geval altijd voor dat u de looptijd van de leaseovereenkomst koppelt aan de economische levensduur van de auto.

Looptijd, aanbetaling en/of slottermijn

U kan altijd met ons overleggen welke looptijd u het beste kunt nemen. Zorg er in ieder geval voor dat u deze looptijd afstemt op de gebruiksduur van uw auto. Als u bijvoorbeeld van plan bent om 3 jaar in uw bedrijfsauto te rijden, dan is het verstandig om niet voor een looptijd van 48 of 60 maanden te kiezen. Heeft u gekozen voor het opnemen van een slottermijn in het leasecontract? Zorg ervoor dat deze minimaal gelijk is aan de restwaarde van het voertuig na afloop van de contractlooptijd. Met een aanbetaling is het mogelijk om de looptijd van uw financiering te verkorten! U kunt ook een aanbetaling doen door de restwaarde van uw huidige auto te gebruiken.

Goedkoop leasen bij Financial Lease ZZP 

Financial Lease ZZP is specialist in zakelijke autolease voor zzp'ers en mkb'ers. Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen en u kunt leasen zonder jaarcijfers. U kunt financial lease aanvragen voor een wagen die u elders heeft zien staan, of u maakt een keuze uit onze eigen voorraad met leaseauto's. Deze auto's zijn op voorraad en dus direct leverbaar!

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur