Importaanbod

3720 Mercedes-Benz A-Klasse occasions beschikbaar voor financial lease

Mercedes-Benz A-Klasse leasen

De Mercedes-Benz A-Klasse werd geïntroduceerd in 1997, omdat Mercedes-Benz ook een rol wilde gaan spelen in de compactere middenklasse. Het was ook de eerste auto van het merk met voorwielaandrijving en een dwarsgeplaatste motor voorin. Het model is als beste getest in de categorie veilige compacte gezinsauto's. De eerste twee generaties van de A-Klasse hadden een hoge instap, waarmee Mercedes vooral de oudere doelgroep in gedachten had. In 2012 kwam daar verandering in met de derde generatie. Dit was een sportief gelijnde en lage hatchback. Met deze auto mikte Mercedes meer op de jonge kopers in het premium gedeelte van de compacte middenklasse. Inmiddels (2018) is de vierde generatie alweer op de markt. Door de jaren heen is de auto wel ruimer en zo'n 68 cm langer geworden en hebben ze hem naar een hoger niveau getild. De auto oogt sportief en concurreert nu meer met modellen als de Audi A3 en de BMW 1-serie.

Occasions van de Mercedes-Benz A-Klasse

De Mercedes-Benz A-Klasse is één van de meest gewilde tweedehands auto's. Er is een ruim aanbod beschikbaar van auto's uit de vorige (derde) generatie. Dit zijn allemaal vijfdeurs hatchbacks. Een goedkope, nog betrouwbare, A-Klasse heb je dan vanaf zo'n 13.000 euro.

Varianten

Qua uitrusting is er veel te kiezen. Je hebt de goedkoopste basis uitvoering, vervolgens de Ambition, Prestige en Business Solution. Er is ook een Motorsport Edition (AMG). Ook kent de A-Klasse een rijk aanbod van motoren, zowel benzine als diesel en is er de keuze uit een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat. Een Mercedes-Benz A-Klasse kun je eenvoudig leasen bij Financial Lease ZZP. Deze luxe hatchback is namelijk perfect voor de zakelijke rijder!