Lease voorraad

0 Maserati occasions beschikbaar voor financial lease

Geen resultaten

Maserati

Een Maserati leasen voor je onderneming? Maserati is een Italiaanse autofabrikant. Het bedrijf werd in 1914 opgericht door de broers Maserati. Sinds 1993 behoort het merk tot Fiat. Het merk staat bekend om zijn sportieve en luxueuze auto’s. Het merk richt zich voornamelijk op de sportautomarkt.

Een Maserati leasen?

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Als starter zakelijk leasen? Dat is bij ons mogelijk zónder jaarcijfers! Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Maserati Occasion

Wil je een Maserati occasion leasen? Of van een ander merk een gebruikte of tweedehands auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze!