Favoriet van onze websitebezoekers: De Dodge Ram Pick-up

dodge-ram-lease

De meest gezochte auto op onze website is van het Amerikaanse merk Dodge. De Dodge Ram blijkt bijzonder populair de zijn onder onze website bezoekers. De Dodge ram is een echte krachtpatser, maar daarnaast ook een luxepaard. Deze stoere Amerikaanse pick-up was eigenlijk niet bedoeld voor de Europese markt, maar het model viel zo onder de indruk dat het model al sinds de jaren 70 wordt geëxporteerd naar de Europa. 

De indrukwekkende Dodge Ram

De buitenkant van de Dodge Ram Pick-up straalt enorm veel kracht uit en dat merk je ook als je erin rijdt. De Dodge bevat één van de meest krachtige motoren. Deze krachtpatser kan een vermogen leveren van 506 pk. De pick-up is voorzien van een 8,3 liter 10-cilindermotor. Het blijkt na de krachtigste pick-up ook de snelste in zijn soort te zijn. 

Aanbod Dodge Ram

Ons aanbod van de Dodge Ram is zeer divers. De Dodge Ram is zeer regelmatig in onze voorraad te vinden, maar zeer favoriet. Naast de Dodge Ram vind je ook de Dodge Challenger, Charger en Durango in ons aanbod. Alle modellen hebben een automatische versnellingsbak, daarnaast kun je kiezen voor een auto die rijdt op benzine of LPG. 

Dodge personenauto's Dodge bedrijfswagens

Dodge Ram Leasen

Een Dodge kopen is een flinke investering. Heb je daar het geld niet voor of wil je dat liever investeringen in andere belangrijke zaken? Kies dan voor het leasen van een auto. De Dodge is bij ons te leasen met financial lease. Als ondernemer of zzp’er kun je een zakelijke financiering afsluiten om je auto te financieren. Dat levert je ook nog eens extra financiële voordelen op.

Hoe werkt financial lease? Financial Lease aanvragen