Beeld- en geluidsapparatuur leasen

Je wilt als ondernemer natuurlijk doorgroeien. Vaak is daarvoor eerst een investering nodig. De meeste ondernemers lenen geld voor het starten van een bedrijf. Maar ook bedrijven die al een tijdlang bestaan moeten zo nu en dan vernieuwen. Het aanschaffen van de noodzakelijke kapitaalgoederen, zoals beeld- en geluidsapparatuur, is echter een dure aangelegenheid. Waar haal je dat geld zo snel vandaan? Een lening afsluiten bij de bank is duur. Maak daarom gebruik van de goedkoopste lease! Daarmee kun je de beste en nieuwste beeldapparatuur en/of geluidsapparatuur leasen. Lease heeft zelfs voordelen voor ondernemers die wél beschikken over voldoende eigen vermogen. Waarom? Dat vertellen we hieronder!

Beeld- en geluidsapparatuur lease i.p.v. zelf financieren

Via ons kun je voor alle geluidsapparatuur en beeldapparatuur een voordelige financiering aanvragen. Je financiert deze met equipment lease. Dit is financial lease, maar dan voor bedrijfsmiddelen. Sommige ondernemers kiezen ervoor om alle belangrijke investeringen te betalen uit eigen zak. Dat heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. Maar geld dat is uitgegeven kan niet meer worden gebruikt voor andere belangrijke investeringen. Zorg ervoor dat je daarom altijd wat geld achter de hand hebt en financier je geluidsinstallatie en/of camera met equipment lease. Vraag deze financiering vandaag nog online aan. Je geeft aan welk bedrag je nodig hebt en bepaalt tevens de looptijd. Je betaalt ons maandelijks een vast bedrag. Wat de hoogte van je maandtermijn is, dat is deels afhankelijk van de rente en situatie.

foto apparatuur leasen

Fiscale voordelen equipment lease

Equipment lease levert je meteen fiscale voordelen op. Omdat je meteen economisch eigenaar bent van deze inventaris, kun je de investering op de bedrijfsbalans plaatsen. Ben je benieuwd welke voordelen op fiscaal gebied van toepassing zijn op de leaseovereenkomst? Neem dan gerust contact op met één van de ervaren leaseadviseurs van Financial Lease ZZP. Een ander groot voordeel van leasen is dat je voor de volle 100% zelf de controle houdt over de investering. Zo bepaal je zelf hoe je het object of de objecten verzekerd en door wie je het eventuele onderhoud en de reparaties laat doen. Je bent immers zelf economisch eigenaar. 

Ook camera of geluidsinstallatie leasen voor startende ondernemer!

Wij verstrekken zakelijke financieringen aan alle ondernemers. Daarbij maken we geen enkel onderscheid. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor starters is om werkkapitaal aan te kunnen trekken. Helaas verstrekken veel banken geen zakelijk krediet aan ondernemers zonder jaarcijfers. Bij ons kun je echter gewoon beeld- en geluidsapparatuur leasen, zonder dat je daarvoor jaarcijfers hoeft te overleggen. Ben je starter en wil je graag een bedrijfsinvestering doen? Informeer vandaag nog bij ons naar de voorwaarden en de mogelijkheden!

Lagere maandlasten met een slotsom of aanbetaling

Extra goedkoop lease je je apparatuur en machines als je kiest voor het inbouwen van een slotsom. Op de einddatum van de leaseovereenkomst zorg je ervoor dat je het resterende bedrag aan ons overmaakt. Je bent dan ook volledig juridisch eigenaar. Je was al economisch eigenaar. De maandtermijnen kun je ook verlagen als je een aanbetaling doet.

Vraag een offerte aan!