Lease voorraad

18 Subaru occasions beschikbaar voor financial lease

Subaru

Een Subaru leasen voor je onderneming? Subaru produceert sinds 1953 auto’s. Tegenwoordig kenmerkt het merk zich als fabrikant van gezinswagens met als onderscheidende factor de vierwielaandrijving en boxermotoren. 

Een Subaru leasen

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en we vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Met financial lease betaal je een vast maandbedrag, profiteer je van diverse belastingvoordelen en ben je direct eigenaar van je Subaru! Als starter zakelijk leasen? Financial lease is ook mogelijk zónder jaarcijfers.

Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Subaru Occasion

Wil je een Subaru occasion leasen? Of van een ander merk een gebruikte auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze!