5 Redenen om voor een Importauto te Kiezen in Combinatie met Financial Lease

Vergroot je keuze en verlaag de kosten

Wil je meer waar voor je geld en unieke voordelen bij het leasen van een auto? Ontdek waarom het leasen van een importauto via Financial Lease ZZP de perfecte keuze voor jou kan zijn!

1. Uitgebreid Aanbod en Exclusieve Uitvoeringen


Bij Financial Lease ZZP heb je toegang tot bijna 300.000 occasions uit het buitenland, voornamelijk uit Duitsland. Dit uitgebreide aanbod omvat modellen en uitvoeringen die in Nederland niet verkrijgbaar zijn. Hierdoor rijd je niet alleen in een betrouwbare auto, maar ook in een uniek model dat je minder vaak op de weg ziet.

Het aanbod van auto’s in het buitenland is aanzienlijk groter dan in Nederland. In Duitsland alleen al kun je kiezen uit wel twee miljoen auto’s, terwijl Nederland ongeveer vierhonderdduizend tweedehandsauto’s heeft. Dit ruime aanbod betekent dat je meer keuze hebt en sneller een auto kunt vinden die volledig aan jouw wensen voldoet.

2. Aantrekkelijke Prijzen Door BPM-afschrijving


Importauto's profiteren van een gunstige BPM-afschrijving, waardoor ze vaak voordeliger zijn dan vergelijkbare auto's bij Nederlandse dealers. Hierdoor kun je aanzienlijk besparen en toch genieten van een auto van hoge kwaliteit. De lage aanschafprijs is gunstig voor het maandelijkse leasebedrag, waardoor je een financieel voordelige keuze maakt.

De BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) is een belangrijke factor bij het importeren van een auto. De hoogte van de BPM wordt bepaald door de CO2-uitstoot, het bouwjaar van de auto, het merk en type, en de brandstof waarop de auto rijdt. Je kunt de BPM eenvoudig laten berekenen via internet om te checken of je een goede deal kunt maken.

3. Gemak en Zekerheid van Online Bestellen


Het leasen van een importauto via Financial Lease ZZP is eenvoudig en probleemloos. Je kunt jouw droomauto online bestellen en deze wordt aan huis geleverd. Bovendien bieden we 12 maanden BOVAG garantie, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Dit betekent dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het zelf importeren van een auto en het regelen van alle bijbehorende administratieve taken.

Het importeren van een auto kan complex zijn, maar met Financial Lease ZZP nemen we deze zorgen uit handen. We zorgen ervoor dat alle papierwerk en praktische zaken worden geregeld, zodat je je kunt concentreren op het kiezen van de perfecte auto. Daarnaast hoef je de auto niet zelf voor te schieten, wat betekent dat je jouw liquiditeit behoudt en geen grote som geld hoeft voor te schieten. Dit is ideaal voor zzp'ers en kleine ondernemers die hun financiële middelen efficiënt willen inzetten.

4. Betrouwbare Leverancier en Fiscale Voordelen


Een belangrijke voorwaarde voor Nederlandse financial lease maatschappijen is dat de autofactuur afkomstig is van een betrouwbare Nederlandse leverancier. Facturen van buitenlandse dealers worden niet geaccepteerd als je de auto zelf gaat importeren. Door te leasen via Financial Lease ZZP ben je verzekerd van een officiele factuur van een betrouwbare Nederlandse leverancier en kun je gebruik maken van financial lease. Hierdoor geniet je van de fiscale voordelen, zoals een lagere bijtelling door de aantrekkelijke fiscale waarde van de auto.

Bij financial lease geldt dat de te importeren auto als onderpand dient voor de financiering. Hierdoor wordt de solvabiliteit van je bedrijf niet aangetast en kun je de liquiditeit aanwenden voor andere investeringen. De BTW kun je direct bij de Belastingdienst terugvorderen, wat financieel voordelig is. Bovendien is het mogelijk om een slottermijn op te nemen, waardoor het maandbedrag lager uitvalt.

5. Snelle Levering en Luxe Opties


Wanneer je een specifieke auto bij een Nederlandse dealer op het oog hebt, kan het zijn dat je lang moet wachten op jouw gloednieuwe leaseauto. Bij het importeren van een leaseauto heb je in de meeste gevallen jouw auto binnen no time op de stoep staan. Het importeren van een auto duurt meestal ongeveer twee weken, wat veel sneller is dan de wachttijd voor een nieuwe auto in Nederland.

Bovendien staan auto’s uit het buitenland meestal bekend om hun vele technische snufjes en luxere uitvoeringen. Vaak rijden er in het buitenland luxere modellen rond dan we in Nederland gewend zijn. Bij het importeren van een leaseauto is de kans groot dat je een auto leaset met allerlei opties die in Nederland niet eens beschikbaar zijn, zoals een head-up display.

Extra Voordelen van Financial Lease voor Importauto’s


Naast de bovengenoemde voordelen, zijn er nog enkele extra voordelen van het leasen van een importauto via Financial Lease ZZP:

Geen Grote Investering Nodig: Bij financial lease hoef je niet in één keer een grote hoeveelheid geld neer te leggen, wat vooral gunstig is voor ondernemers. Je betaalt de auto in maandelijkse termijnen, waardoor je jouw financiële middelen efficiënter kunt beheren. Importpartner MrWheelson schiet de auto voor je voor zodat de leverancier in het buitenland wordt betaald zodra de auto op transport gaat naar Nederland.

Flexibiliteit in Looptijd en Maandbedrag: Je kunt zelf de looptijd van het leasecontract bepalen, evenals het maandelijkse leasebedrag. Dit geeft je meer controle over je financiën en je kunt de auto afstemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Lagere Maandelijkse Kosten: Vergeleken met private lease zijn de maandelijkse kosten van financial lease vaak lager, omdat je niet betaalt voor extra diensten zoals onderhoud en verzekering. Je kunt zelf bepalen welke aanvullende diensten je wilt en deze apart regelen.

Economisch Eigendom: Bij financial lease ben je economisch eigenaar van de auto, wat betekent dat je profiteert van fiscale voordelen zoals de mogelijkheid om de BTW terug te vorderen en de rente als kostenpost op te voeren.

Duurzame Opties: Ook voor het leasen van een elektrische auto is financial lease een aantrekkelijke optie. Elektrische auto's bieden voordelen zoals lagere brandstofkosten en milieuvriendelijkheid. Daarnaast zijn er vaak subsidies en fiscale voordelen beschikbaar voor elektrische auto's, wat financial lease nog aantrekkelijker maakt.

Hoe Werkt het Importeren van een Auto?


Het importeren van een auto via Financial Lease ZZP verloopt eenvoudig en efficiënt. Wij werken samen met betrouwbare partners zoals MrWheelson om het hele proces soepel te laten verlopen. Van het selecteren van de juiste auto tot het regelen van alle benodigde documenten en het verzorgen van het transport, wij nemen alles voor je uit handen.

Stap 1: Kies jouw droomauto uit het uitgebreide aanbod van bijna 300.000 occasions uit het buitenland.

Stap 2: Bestel jouw auto eenvoudig online. Wij zorgen voor de import en regelen alle administratieve zaken, zoals de BPM-aangifte en het aanvragen van een Nederlands kenteken.

Stap 3: Zodra de auto is geïmporteerd en alle documenten zijn geregeld, wordt de auto bij jou aan huis geleverd.

Fiscale Voordelen van een Importauto


Importauto’s hebben vaak een aantrekkelijke fiscale waarde, wat resulteert in een lagere bijtelling. Dit maakt het financieel nog aantrekkelijker om voor een importauto te kiezen. Daarnaast kun je de BTW van de auto terugvorderen en de rente als kostenpost opvoeren, wat extra fiscale voordelen biedt.

Een belangrijke overweging bij het importeren van een auto is de BPM. De BPM wordt bepaald door factoren zoals de CO2-uitstoot, het bouwjaar van de auto, het merk en type, en de brandstof waarop de auto rijdt. Door de lagere BPM-afschrijving bij importauto's kun je aanzienlijk besparen op de totale kosten van de auto.

Garantie en Zekerheid


Via importpartner MrWheelson bieden we 12 maanden BOVAG garantie op al onze importauto's. Dit geeft je de zekerheid dat je een betrouwbare auto rijdt en dat eventuele problemen binnen deze periode kosteloos worden opgelost. Bovendien werk je altijd samen met een betrouwbare Nederlandse leverancier, wat betekent dat je zeker bent van een correcte factuur en een zorgeloze lease-ervaring.

Conclusie

Het leasen van een importauto via Financial Lease ZZP biedt talloze voordelen, van een groter aanbod en lagere prijzen tot fiscale voordelen en extra luxe opties. Door te kiezen voor financial lease hoef je geen grote investering te doen en behoud je jouw liquiditeit voor andere belangrijke uitgaven. Met de garantie en zekerheid die wij bieden, kun je met een gerust hart de weg op. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod en rijd binnenkort in jouw droomauto!

Waarom wachten? Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op. Bij Financial Lease ZZP maken we het mogelijk! Bekijk hiet het importauto aanbod van Financial Lease ZZP.