Voor het eerst leasen

Voor alles is een eerste keer. Ben je van plan om voor het eerst een bedrijfsauto te leasen? Wat leuk! Er komt een erg aan informatie op je af, want je krijgt te maken met diverse nieuwe begrippen en mogelijkheden. Om jou te helpen leggen we het op deze pagina zo goed mogelijk aan je uit.

Leasen zonder jaarcijfers

Leasen zonder jaarcijfers is niet anders dan financial lease, alleen wordt het vaak starters lease genoemd. Het werk precies hetzelfde met aanvragen, alleen kan het zijn dat we meer aanvullende informatie nodig hebben. Wij begrijpen dat het voor jou als startende ondernemer moeilijk is om geld te lenen. Belangrijke bedrijfsinvesteringen zoals een bedrijfsauto zijn vaak nodig. Het ontbreken van goede jaarcijfers is voor veel banken een reden om je aanvraag te weigeren, omdat je in hun ogen een te groot risico vormt. Wij bij Financial Lease ZZP zien echter wel mogelijkheden voor jou, omdat je leaseauto zal functioneren als onderpand voor je financiering.

Occasion lease voor starters

Iedereen kan een occasion leasen, maar voor startende ondernemers is het extra aantrekkelijk. Onze occasions zijn goed onderhouden, maximaal 8 jaar uit en hebben niet meer dan 200.000 km op de teller staan. Occasions zijn goedkoper dan een nieuwe auto, waardoor je een minder groot bedrag hoeft te lenen. 

Meer weten over occasion lease

Een motor leasen

Bij Financial Lease ZZP kun je zowel als startende ondernemer en zzp'er financial lease aanvragen voor een (tweedehands) motor. Als jij ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel is het aanvragen van financial lease net zo eenvoudig als het leasen van een auto. Door te kiezen voor een motor van de zaak, profiteer je van diverse handige voordelen ten opzichte van andere leasevoertuigen. 

Meer over motor lease?

In 3 stappen een financial lease aanvraag doen

In ons uitgebreide stappenplan leggen wij je precies uit hoe je in zeven stappen jouw financial lease aanvraag kunt doen. Kort samengevat:

Stap 1 - Vind je droomauto!
Stap 2 - Financial lease aanvragen
Stap 3 - Beoordeling offerte aanvraag
Stap 4 - Breng een bezoekje aan het autobedrijf
Stap 5 - Opvragen financial lease contract
Stap 6 - Overeenkomst ondertekenen
Stap 7 - Wegrijden in je nieuwe auto!