Voor het eerst leasen

Voor het eerst leasen

Ben je van plan om voor het eerst een bedrijfsauto te leasen? Dan krijg je te maken met diverse begrippen en mogelijkheden wanneer je voor het eerst een auto wilt gaan leasen.

Leasen zonder jaarcijfers

Leasen zonder jaarcijfers is niet anders dan financial lease, alleen wordt het vaak starters lease genoemd. Het werk precies hetzelfde met aanvragen, alleen kan het zijn dat we meer aanvullende informatie nodig hebben. Wij begrijpen dat het voor jou als startende ondernemer moeilijk is om geld te lenen. Belangrijke bedrijfsinvesteringen zoals een bedrijfsauto zijn vaak nodig. Het ontbreken van goede jaarcijfers is voor veel banken een reden om je aanvraag te weigeren, omdat je in hun ogen een te groot risico vormt. Wij bij Financial Lease ZZP zien echter wel mogelijkheden voor jou, omdat je leaseauto zal functioneren als onderpand voor je financiering.

Occasion lease voor starters

Iedereen kan een occasion leasen, maar voor startende ondernemers is het extra aantrekkelijk. Onze occasions zijn goed onderhouden, maximaal 8 jaar uit en hebben niet meer dan 200.000 op de teller staan. Occasions zijn goedkoper dan een nieuwe auto, waardoor je een minder groot bedrag hoeft te lenen. 

Meer weten over occasion lease

Motor van de zaak

Als startende ondernemer kun je financial lease aanvragen voor een motor. Bij ons heet deze vorm van leasen Motor Lease ZZP. Als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel is het aanvragen van financial lease als startende ondernemer bij ons geen probleem. Met een motor van de zaak profiteer je van handige voordelen

Stappenplan om financial lease aanvraag te doen

In ons uitgebreide stappenplan leggen wij je precies uit hoe je in zeven stappen jouw financial lease aanvraag kunt doen. Kort samengevat:

Stap 1 - Vind je droomauto
Stap 2 - Financial lease aanvragen
Stap 3 - Beoordeling offerte aanvraag
Stap 4 - Breng een bezoekje aan het autobedrijf
Stap 5 - Opvragen financial lease contract
Stap 6 - Overeenkomst onderteken
Stap 7 - Wegrijden in je nieuwe auto!

Naar uitgebreide stappenplan

 

Financial lease begrippenlijst

Financial Lease ZZP maakt het leasen van een occasion transparant! In onze begrippenlijst vind je een toelichting op de meest gebruikte begrippen binnen de financial lease branche. Een begrip tegengekomen die niet in onze lijst staat? Neem dan contact op.

Lease berekenen?

Staat je nieuwe auto niet in onze leasevoorraad? Heb je bij een ander autobedrijf een geschikte occasion gevonden en wil je een al ontvangen voorstel vergelijken? Of ben je gewoon benieuwd wat een financial lease auto kost? Bereken hier dan je termijnbedrag!

Financial lease vragen

Wij beantwoorden persoonlijk graag al uw vragen over het leasen van een auto, maar om u snel van antwoorden te voorzien kunt u hier de meest gestelde Financial Lease vragen vinden. Voor al uw vragen over lease kunt u bellen met onze adviseurs.