Voorwaarden Financial Lease

Als zzp'er of mkb'er kan u in de meeste gevallen zakelijk een auto leasen middels financial lease. U leaset een bedrijfsauto zonder dat u daarvoor direct een grote investering hoeft te doen. Omdat de autofactuur echter wel op uw naam wordt gezet, kunt u deze activeren op uw bedrijfsbalans als investering. U heeft dan recht op renteaftrek, investeringsaftrek en kunt de btw kosten terugvorderen van de belastingdienst. Om in aanmerking te komen voor financial lease moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn bij vrijwel alle leasemaatschappijen hetzelfde. Wij hanteren echter zeer soepele voorwaarden voor startende ondernemers. Daar kan geen concurrent van ons tegenop!

« Terug naar Financial Lease Wiki

U moet ondernemer zijn

Eén van de voorwaarden voor het aanvragen van financial lease is dat u ondernemer moet zijn. Particulieren kunnen namelijk niet zakelijk leasen. Daarvoor moet u kunnen aantonen dat u ingeschreven staat in het register van de KvK (Kamer van Koophandel).

Worden starters geaccepteerd?

Doorgaans kunt u als startend ondernemer geen financial lease afsluiten. De meeste leasemaatschappijen laten alleen ondernemers toe die de jaarcijfers van de afgelopen 1 á 2 boekjaren kunnen overleggen. Bij Financial Lease ZZP kunt u echter wél leasen als startende ondernemer. U kunt dan gebruik maken van een speciale 'starters lease' en kunt leasen zonder jaarcijfers.

Btw betalen bij aflevering

Een financial lease voorwaarde is ook dat u het btw-bedrag bij de aflevering van de auto in één keer voldoet. Dan zijn in het vervolg de maandtermijnen btw vrij. De btw betaalt u dus in het vooruit maar deze kunt u bij uw eerstvolgende btw-aangifte weer verrekenen. Alleen bij niet btw-plichtige ondernemers is het mogelijk om de btw mee te laten financieren.

Financiële situatie

Uiteraard is ook uw financiële situatie van belang bij de beoordeling van uw financial lease aanvraag. U moet de kosten namelijk wel kunnen dragen. Financial Lease ZZP bekijkt de financiele mogelijkheden vrijblijvend voor u. Bereken uw Financial Lease en ontvang binnen één werkdag vrijblijvend een goedkeuring

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur