Hoe wordt de BTW berekend bij Financial lease?

De maandelijkse Financial Lease termijnen zijn vrij van BTW, het is immers een zakelijke lening voor een bedrijfsauto. Wel ontvangt u bij het leasen van een BTW voertuig een auto factuur van de leverende dealer met daarop een exact BTW bedrag. Door het opnemen van de factuur in uw boekhouding, verrekend u in één keer het betaalde BTW bedrag met de belastingdienst bij de eerst volgende aangifte.

BTW betalen bij een Financial Lease contract

Met financial lease kunnen we voor u maximaal het investeringsbedrag financieren. Bij een BTW auto is dat de aanschafwaarde excl. BTW. U betaald aan de onder vermelding van het factuurnummer de BTW aan het autobedrijf en de Financial Lease maatschappij zal de investeringsbedrag aan het leverende autobedrijf over maken. Hiermee is de factuur aan het autoberdijf in zijn volledigheid voldaan. U krijgt de BTW bij uw eerst volgende aangifte in zijn volledigheid terug van de Fiscus.

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur