Importaanbod

4605 Volkswagen Polo occasions beschikbaar voor financial lease

 

Volkswagen Polo Leasen

De Polo wint al jaren prijs na prijs en dat is natuurlijk niet voor niets. De eerste generatie werd geproduceerd in 1975 en inmiddels (sinds 2017) is de zesde generatie al op de markt. De nieuwe Polo is breder en langer dan zijn voorgangers en biedt meer binnenruimte. Het heeft dan ook de grootste bagageruimte in de compacte klasse (B-segment).

In 2009 werd de Polo 'Europese Auto van het Jaar'.

Volkswagen Polo occasions

Door het sterke imago, het tijdloze uiterlijk en de betrouwbaarheid blijft de Polo zeer gewild. Vanaf 2001 is de Polo al jaren populair als tweedehands auto en is hij niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. Er is een enorm aanbod, waardoor je precies de gewenste Polo kunt vinden.

Varianten van de Polo

De nieuwe Polo is leverbaar in verschillende uitvoeringen: de Trendline (het instapmodel, eenvoud en een lage prijs), de Comfortline (is qua innovatie, comfort en veiligheid net een stap verder), de Highline (deze is voorzien van alle mogelijke innovaties en extra's) en tot slot de GTI (het sportieve topmodel van de Polo). Ook zijn er verschillende benzine- en dieselmotoren.