Gratis Whitepaper: Waarom eind 2024 hét moment is om een elektrische occasion te kopen

| Geschreven door Laurens
whitepaper-voordelig-elektrisch-rijden

 

De markt voor elektrische occasions gaat in de komende maanden flink veranderen. Eind 2024 worden duizenden elektrische auto’s uit 2019 opnieuw op de markt gebracht, en dat biedt unieke kansen voor ondernemers en zzp’ers. Ben jij benieuwd waarom dit dé ideale tijd is om een elektrische occasion aan te schaffen en welke voordelen dit met zich meebrengt? We hebben alle antwoorden voor je verzameld in onze nieuwste whitepaper!

Wat kun je verwachten van deze whitepaper?

  • Inzicht in de marktontwikkelingen: Ontdek waarom elektrische auto’s in 2019 zo populair waren en hoe dit nu in jouw voordeel werkt.
  • Fiscale voordelen onder de loep: Leer meer over de impact van veranderde bijtellingsregels en hoe je hier nog steeds van kunt profiteren.
  • Strategische koopadviezen: Handige tips over wanneer en hoe je het beste kunt toeslaan voor een elektrische occasion met een aantrekkelijk prijskaartje.
  • Leasen of kopen? Ontdek welke optie het meest rendabel is voor jouw onderneming.

Waarom zou je deze kans niet willen missen?

De keuze voor een elektrische occasion kan niet alleen goed zijn voor je portemonnee, maar ook voor het imago van je bedrijf. In deze whitepaper gaan we dieper in op alle belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken. Of je nu zakelijk rijdt of privé, dit document helpt je om de beste deal te scoren.

Wil je meer weten? Download dan nu gratis onze whitepaper en ontdek hoe jij kunt profiteren van de komende golf aan elektrische occasions.

Heb je na het lezen van de whitepaper nog vragen? Ons team van experts staat voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. We helpen je graag op weg naar de beste mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf.