De eerste elektrische auto van Toyota is een feit!

toyota-eerste-elektrische-auto-op-de-markt

Het Japanse automerk Toyota is pionier op het gebied van hybride auto’s, maar elektrische auto’s daar deden ze niet aan. Tot nu! Rijkelijk laat kunnen we wel zeggen. Toyota brengt over (waarschijnlijk) twee jaar namelijk hun eerste elektrische model uit.

Elektrische midsize-suv

De eerste elektrische auto van Toyota zal een middelgrote SUV zijn. Het formaat van een Toyota RAV4. De auto staat op het modulaire e-TNGA-platform dat de komende jaren voor nog veel meer elektrische Toyota’s moet gaan zorgen. 

Elektrisch rijden is de toekomst?

Is elektrisch rijden de toekomst? Volgens Toyota niet. Waterstofauto’s zijn volgens de Japanners de toekomst, echter merken we daar op dit moment niet veel van en zijn vooral elektrische auto’s in trek. Inmiddels liggen de verbruikskosten van een brandstofauto en elektrische auto gelijk, enkel de aanschafprijs zorgt voor het verschil, waardoor niet iedereen snel overstag gaat. De voordelen van elektrisch rijden spreken voor zich. Ze stoten geen CO2 en andere giftige stoffen uit.

Aanbod elektrische auto’s

Op Financial Lease ZZP vind je een ruim aanbod aan elektrische auto’s. Als ondernemer kun jij een elektrische auto leasen met financial lease en daardoor profiteren van gunstige fiscale voordelen! Je betaalt minder bijtelling, geen bpm en ook geen wegenbelasting! In de toekomst zal dit gelijk worden getrokken, maar vooralsnog kun jij profiteren van deze fijne voordelen!

Bekijk het aanbod 

Bron: Autowereld