Mercedes-Benz GLC Coupé: sportief-degelijke mix

Mercedes-Benz GLC Coupé: sportief-degelijke mix


Liefhebbers van een sportieve auto met bekende Duitse degelijkheid halen hun hart op aan de nieuwste coupé in het aanbod van het betrouwbare merk Mercedes-Benz. Een opvallende auto, die tegelijkertijd bekende trekjes vertoont: de GLC Coupé. Wat u er ook van vindt, hij is in ieder geval geschikt om te kopen via maandelijkse betaling met financial lease.

Bekende looks van GLE Coupé

Van buiten lijkt de Mercedes-Benz GLC Coupé best op zijn oudere broer, de GLE Coupé. Een van de grootste verschillen? Dat is het lengteverschil van 17 centimeter. De GLC Coupé is dát kleine stukje korter, waar de GLE op een afmeting van 4,90 meter uitkomt.

Kunt u kiezen tussen deze pk’s?

De fabrikant komt vooralsnog met vijf uitvoeringen met een negentraps automaat. Allereerst de 220d met 170 pk en de 250d met 204 pk. Daarnaast de 250 (211 pk) en het snelheidsmonster AMG 43 met zijn 367 pk.

Stekker eruit en rijden maar

Compleet passend in deze tijd krijgt de GLE Coupé ook een hybride-uitvoering met de nodige power. De 320 pk van de GLC 350 e moet u als snelle rijder warm maken voor de overstap op deze ‘groene’ auto. Voor de duidelijkheid, duurzaam groen, want u koopt of financialleast dit model natuurlijk in verschillende kleuren. Houd wel rekening met de actieradius van deze hybride, want na opladen kan hij 30 kilometer aan. Andere brandstof houdt u dus ook nodig. De CO2-uitstoot van deze nieuwe Mercedes-Benz-telg is volgens het boekje 64 g/km. Hoe groen wilt u het hebben?

Spreekt de koop van deze fonkelnieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé u aan? En wilt u daarbij het liefst blijven beschikken over uw cash? Vraag dan Financial Lease ZZP hoe u deze auto koopt via financial lease.

financial leaseadviseur