Importaanbod

5248 Audi A3 occasions beschikbaar voor financial lease

 

Audi A3 Lease

De Audi A3 werd voor het eerst uitgebracht in 1996, gebaseerd op de Volkswagen Golf. Het was geen 'kleine' A4, maar een volledig nieuw model in de premium middenklasse. Na de A4 is het al jaren het bestverkopende model van Audi. In 2012 kwam de derde generatie op de markt. Audi is op dat moment al razend populair, waardoor ze de A3 in veel varianten aan gaan bieden. Eind 2019 wordt de vierde generatie van de Audi A3 verwacht. De Audi A3 oogt sportief en vlot. De singleframe-grille aan de voorkant is zoals je dat verwacht van Audi. Hij heeft de juiste uitstraling, voelt stevig en zorgt gegarandeerd voor veel veilige kilometers! In de bovenkant van de markt zijn er concurrenten zoals de BMW 1-Serie en de Mercedes-Benz A-Klasse.

Audi A3 Occasions

Een nieuwe auto kopen doe je niet zomaar. De Audi A3 is ook zeer gewild als tweedehands auto. De goede verkoopcijfers van de Audi A3, vooral in 2014 en 2015, hebben ervoor gezorgd dat het aanbod van occasions erg ruim is. Bijna geen enkele tweedehands auto kun je risicoloos kopen, maar de A3 is wel degelijk betrouwbaar.  Doe wel altijd goed onderzoek naar de auto, omdat niemand met onverwachte onderhoudskosten wil komen te zitten. Door de relatief hoge aanschafwaarde van een gemiddelde A3 is de afschrijving vaak ook groot. Een occasion kan dan zeker de moeite waard zijn.

Audi A 3 Varianten

De A3 Sportback is het meest voorkomende model. De Audi S3 en de Audi RS3 (met 340 pk!) zijn de sportievere varianten van de A3. De A3 is verkrijgbaar in de uitvoeringen Attraction, Ambition en Ambiente (uit te breiden met Pro Line en Pro Line+). Ook kun je kiezen uit verschillende motoren (diesel, benzine en hybride), automaat of handgeschakeld.