Unieke kans: 8 x Volkswagen Caddy Cargo met 7.000 korting en 10.000 BPM voordeel

| Geschreven door Bas
volkswagen-caddy-3

Als ondernemer of ZZP'er is een betrouwbare bedrijfswagen van groot belang voor het dagelijkse werk. Of je nu goederen vervoert, klanten bezoekt, of apparatuur nodig hebt, de juiste keuze van een bedrijfswagen kan een wereld van verschil maken in efficiëntie en professionaliteit. Daarom presenteren wij bij FinancialLeaseZZP.nl de Volkswagen Caddy Cargo, een compacte, maar krachtige bedrijfswagen die speciaal is ontworpen voor ondernemers en zelfstandigen die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

BPM op bedrijfswagen in 2025

In 2025 wordt er een belangrijke wijziging doorgevoerd in de belastingregels voor bedrijfswagens: de invoering van BPM (Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen) op nieuwe bedrijfswagens. Dit betekent dat ondernemers die in 2025 een nieuwe bedrijfswagen aanschaffen, zoals deze Volkswagen Caddy Cargo, te maken krijgen met een extra belastingheffing. Voor deze Caddy Cargo kan dit resulteren in een BPM-toeslag van ongeveer € 10.000,-.

Deze wijziging is bedoeld om de uitstoot van voertuigen verder te beperken en het gebruik van emissievrije voertuigen te stimuleren. Dit heeft echter een directe impact op de aanschafprijs van diesel- en benzinevoertuigen. Ondernemers doen er goed aan om nu al na te denken over de toekomstige kosten en mogelijkheden om deze heffing te vermijden, zoals het overwegen van emissievrije alternatieven of het vroegtijdig aanschaffen van een bedrijfswagen voordat de nieuwe regels ingaan.

Deze Caddy Cargo heeft een eerste toelating in 2024 waardoor je deze BPM niet hoeft te betalen. Daarnaast leveren we deze met geavanceerde technologieën en een flexibel leasetarief. Hier lees je waarom de Volkswagen Caddy Cargo de ideale bedrijfswagen is en hoe je deze kunt leasen voor een aantrekkelijk maandbedrag zonder grote investeringen vooraf.

 

Deze Volkswagen Caddy Cargo in Detail

De Volkswagen Caddy Cargo is de nieuwste generatie van een bewezen model dat al jarenlang populair is onder zakelijke rijders. Dit model combineert compactheid met functionaliteit en biedt alles wat je nodig hebt in een bedrijfswagen.

 

1. Krachtige en efficiënte motor

De Volkswagen Caddy Cargo die wij aanbieden, is uitgerust met een 122 pk (90 kW) TDI-motor, wat zorgt voor voldoende vermogen voor het dagelijks werk. Of je nu lange afstanden moet afleggen of veel in de stad rijdt, de dieselmotor biedt een optimale balans tussen prestaties en brandstofefficiëntie. Met een gemiddeld verbruik van 5,64 l/100 km en een uitstoot van 148 g/km CO₂, voldoet de Caddy Cargo aan de nieuwste emissienormen, wat bijdraagt aan lagere operationele kosten.

2. DSG-7 Automaat

De DSG-7 transmissie is een geavanceerde automatische versnellingsbak die zorgt voor soepele overgangen tussen versnellingen. Dit maakt het rijden in de Caddy niet alleen comfortabeler, maar ook zuiniger. De automatische versnellingsbak helpt om brandstof te besparen, vooral in het stadsverkeer waar regelmatig schakelen noodzakelijk is.

3. Compact, maar ruim

Hoewel de Caddy Cargo een compacte bedrijfswagen is, biedt hij verrassend veel laadruimte. Met een laadvolume van 3.100 liter en handige schuifdeuren aan de zijkant, kun je gemakkelijk toegang krijgen tot je goederen, zelfs in krappe stedelijke gebieden. De vleugeldeuren aan de achterkant met ruiten zorgen ervoor dat je ook vanuit die zijde gemakkelijk kunt laden en lossen. Daarnaast is de wagen met een lengte van 4.500 mm en breedte van 1.855 mm perfect geschikt voor stedelijke omgevingen waar grotere bedrijfswagens minder praktisch zijn.

4. Veiligheid en technologie

Veiligheid is een topprioriteit voor elke bestuurder, en Volkswagen heeft de Caddy Cargo uitgerust met een reeks geavanceerde veiligheidsfuncties om jou en je lading te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan het standaard aanwezige Front Assist-systeem, dat helpt bij het voorkomen van aanrijdingen door voetgangers- en fietsersherkenning. Daarnaast zijn er rijstrookherkenning (Lane Assist) en vermoeidheidsherkenning, die ervoor zorgen dat je altijd veilig op je bestemming aankomt.

Ook op technologisch gebied stelt de Caddy Cargo niet teleur. De digitale cockpit geeft je alle essentiële informatie op een modern, digitaal scherm, terwijl de DAB+ digitale radio en Ready to Discover-navigatiesysteem met 10-inch touchscreen ervoor zorgen dat je altijd verbonden en geïnformeerd bent onderweg.

Extra uitrusting

Daarnaast is deze auto uitgerust met Deep Black Pearlescent lak, 17 inch stalen velgen met 4 seizoenenbanden, Titanium black interieur, Licht en Zicht pakket, WE Connect voorbereiding, Discover media navigatie, achterruitverwarming en wisser, Assistentie pack, Winter pack, Comfort pack, Afneembare trekhaak, WireLess App connect, bumpers en handgrepen in kleur, anti diefstal alarm, 2 deuren achterzijde, led koplampen en dagrijlicht, 12 v aansluitingen, Keyless start en Safelock, scheidingswand met ruit, beschermplaat onder motor en bak, getint glas, compressor voor lekke band, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, speakers, digitale cockpit, parkeersensoren voor- en achter, start/stop systeem, airco,

 
De aantrekkelijkste leasevoorwaarden: Betaal alleen de BTW vooraf

Een van de grootste voordelen van financial lease via FinancialLeaseZZP.nl is de flexibiliteit en de lage instapkosten. Met onze huidige aanbieding voor de Volkswagen Caddy Cargo betaal je slechts de BTW vooraf. Dit betekent dat je geen grote investering hoeft te doen en toch direct kunt profiteren van een nieuwe bedrijfswagen.

Prijs: De Volkswagen Caddy Cargo kost normaal in deze uitvoering € 38.142,00 excl. BTW en is nu beperkt beschikbaar voor slechts € 30.950,- excl. BTW. Dus je betaalt als ondernemer geen ca. € 10.000 BPM en je profiteert van € 7.000 prijsvoordeel!

Financial lease voor ondermemers

Voor slechts € 480,- per maand lease je deze Caddy Cargo over een periode van 72 maanden, met een slottermijn van € 6.190,-. Dit maakt het een zeer betaalbare optie, vooral voor zelfstandigen en kleine ondernemers die hun cashflow willen beschermen.


De voordelen van financial lease voor ondernemers en ZZP'ers

Financial lease is een populaire keuze onder ondernemers en ZZP'ers, en niet zonder reden. Hieronder vind je een aantal belangrijke voordelen van financial lease:

1. Geen grote aanbetaling nodig

In tegenstelling tot het kopen van een auto, waarbij vaak een grote aanbetaling vereist is, betaal je bij financial lease alleen de BTW vooraf. Dit betekent dat je meer financiële ruimte behoudt voor je bedrijfsvoering en andere investeringen. Vooral voor startende ondernemers is dit een groot voordeel, omdat het hen in staat stelt om hun bedrijf te laten groeien zonder direct grote bedragen te moeten investeren in een voertuig.

2. Voorspelbare maandelijkse kosten

Met financial lease betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de bedrijfswagen. Dit maakt het budgetteren eenvoudig, omdat je precies weet wat je elke maand kwijt bent. Geen onverwachte kosten of verrassingen, maar duidelijkheid over je vaste lasten. Dit zorgt voor financiële rust, wat vooral belangrijk is voor ondernemers die te maken hebben met fluctuaties in inkomsten.

3. Fiscale voordelen

Als ondernemer kun je profiteren van fiscale voordelen wanneer je kiest voor financial lease. De maandelijkse leasekosten zijn aftrekbaar van de belasting, net als de afschrijving op de bedrijfswagen. Bovendien kun je de BTW terugvorderen, wat het nog aantrekkelijker maakt om te leasen in plaats van te kopen. Daarnaast blijft de auto op jouw balans staan, wat betekent dat je eigenaar wordt aan het einde van de leaseperiode.

4. Flexibiliteit

Met financial lease heb je de vrijheid om te kiezen hoe lang je de bedrijfswagen wilt leasen en hoeveel je wilt betalen aan het einde van de leaseperiode (de slottermijn). Dit biedt flexibiliteit, omdat je zelf kunt bepalen welke leasevorm het beste past bij jouw financiële situatie. Wil je de maandlasten laag houden? Kies dan voor een hogere slottermijn. Heb je liever lagere kosten aan het einde van de leaseperiode? Dan kun je ervoor kiezen om de slottermijn te verlagen en de maandelijkse kosten iets te verhogen.

 

Optiepakketten voor extra comfort en veiligheid

Deze Volkswagen Caddy's Cargo zijn uitgerust met verschillende optiepakketten die het rijden nog aangenamer en veiliger maken.

1. Assistentie-pack (€ 1.042,00 excl. BTW)

Dit pakket is ontworpen om jou te helpen met parkeren en veilig rijden in drukke stedelijke omgevingen. Het bevat onder andere een achteruitkijkcamera, wat ideaal is voor het manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen. De buitenspiegels zijn elektrisch verstelbaar, verwarmbaar en inklapbaar, wat handig is bij wisselende weersomstandigheden. Verder bevat het pakket Keyless Start en digitale cockpit voor extra gemak en een modern rijgevoel.

2. Comfortpack (€ 1.744,00 excl. BTW)

Met het comfortpakket wordt elke rit aangenamer. Dit pakket bevat onder andere airconditioning "Climatic", wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur. De armleuningen voor de bestuurderszetel dragen bij aan extra comfort, vooral tijdens lange ritten. Daarnaast bevat het pakket een 230V stopcontact en LED-binnenverlichting, wat zorgt voor extra functionaliteit en sfeer in de laadruimte.

3. Winterpack "Basis" (€ 600,00 excl. BTW)

Voor wie vaak in winterse omstandigheden rijdt, is het winterpakket een absolute aanrader. Het bevat verwarmbare voorruit en verwarmbare ruitensproeiers, zodat je altijd goed zicht hebt, zelfs bij koud weer. Daarnaast zijn de voorstoelen verwarmd, wat zorgt voor extra comfort tijdens koude ochtenden.

 

Milieuzone 2025; met deze Caddy zit je voorlopig goed!

Vanaf 2025 worden milieuzones in steeds meer steden in Nederland strenger, met als doel de uitstoot van schadelijke stoffen in stedelijke gebieden te beperken. In de zogeheten "zero emissie zones" worden diesel- en benzineauto’s met een lage emissieklasse geweerd, wat een uitdaging kan zijn voor ondernemers die afhankelijk zijn van hun bedrijfswagen om in steden te werken.

Gelukkig zijn de Volkswagen Caddy’s die wij aanbieden voorzien van een Euro 6 motor, een van de schoonste dieselmotoren die momenteel op de markt zijn. Dit betekent dat je met deze Caddy tot 2028 toegang hebt tot de zero emissie zones in Nederland. De Euro 6-norm zorgt voor aanzienlijk minder uitstoot van NOx (stikstofoxiden) en andere schadelijke deeltjes, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar je ook verzekert van probleemloze toegang tot stedelijke gebieden met strikte milieuregels.

Hoewel de regels voor zero emissie zones in 2028 mogelijk nog strenger worden, biedt de Caddy Cargo ondernemers een uitstekende tussenoplossing: je kunt nog enkele jaren zonder zorgen opereren in de milieuzones, terwijl je gebruikmaakt van een voertuig dat krachtig, zuinig en klaar voor de toekomst is.

Dit maakt deze Volkswagen Caddy Cargo aanbieding een slimme keuze voor ondernemers die hun activiteiten binnen de stad willen blijven voortzetten, zonder zich zorgen te maken over toegangsbeperkingen. Bovendien helpt het om toekomstige kosten te vermijden die gepaard gaan met de aanschaf van volledig emissievrije voertuigen.

 

Conclusie: De Volkswagen Caddy Cargo leasen bij FinancialLeaseZZP.nl

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, comfortabele en functionele bedrijfswagen, dan is deze Volkswagen Caddy Cargo de ideale keuze. Met een aantrekkelijk leasetarief, de mogelijkheid om alleen de BTW vooraf te betalen, en tal van optiepakketten voor extra comfort en veiligheid, biedt deze bedrijfswagen alles wat je nodig hebt om succesvol te ondernemen.

Bij FinancialLeaseZZP.nl maken we het leasen van een bedrijfswagen eenvoudig en betaalbaar. Onze flexibele leasevoorwaarden, lage instapkosten en fiscale voordelen maken financial lease de perfecte oplossing voor ondernemers en ZZP'ers die hun bedrijf willen laten groeien zonder grote investeringen vooraf.

Heb je interesse in deze Volkswagen Caddy Cargo aanbieding? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om deze bedrijfswagen te leasen voor slechts € 480,- per maand. Met slechts 8 exemplaren op voorraad, is dit een kans die je niet wilt missen!

Stel je vraag via WhatsApp