Tesla

Een Tesla leasen

Als ondernemer of zzp’er wil je een zakelijke lease auto die past bij je onderneming. Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere, efficiënte en bovenal milieuvriendelijke auto, dan is een Tesla leasen een interessante optie voor jou! Tesla is belangrijk geweest in de maatschappelijke acceptatie van elektrische auto’s. Rijden in een Tesla is zakelijk extra voordelig vanwege de gunstige (lage) bijtelling. 

Geschiedenis van Tesla

Tesla gaat de geschiedenisboeken in als de eerste autofabrikant die meer dan een miljoen elektrische auto’s heeft geproduceerd. Tesla werd in 2003 opgericht en grootgebracht door Martin Eberhard en Marc Tarpenning. De huidige topman van Tesla,  Elon Musk stapte een jaar later in. 

Een Tesla leasen zonder jaarcijfers?

Het is bij ons mogelijk om een auto te leasen zonder jaarcijfers. Wij snappen tenslotte dat je net begonnen bent en nog geen jaarcijfers kunt tonen. Wij toetsen jou daarom op een andere manier en kijken naar jouw financiële situatie. Hiervoor kijken we o.a. naar je BKR-registratie. Daarnaast dient je auto als onderpand, dus wanneer je persoonlijke financiële situatie er goed uitziet, kun jij jouw gewenste auto leasen. Deze vorm van leasen noemen we overigens ook wel ‘starterslease’ of ‘occasion lease’.  Een tweedehands Tesla leasen is vooral voor de startende ondernemer of zzp’er een verstandige en voordelige keuze.

Tesla occasions


Er komen steeds meer elektrische auto’s als occasion op de markt. Op onze website vind je diverse modellen in ons aanbod zoals de Tesla Model 3 (populairst), de Tesla Model S en de Tesla Model  X. Middels financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen en weet je elke maand waar je aan toe bent! Je betaalt namelijk een vast leasebedrag per maand. Je bent tevens al direct economisch eigenaar en aan het einde van je leasecontract wordt je ook juridisch eigenaar en is de auto volledig van jou! 

Alle auto’s in onze voorraad zijn gecontroleerd. Wij van Financial Lease ZZP bieden jou betrouwbare jonge occasions aan. Alle auto’s zijn niet ouder dan acht jaar en hebben niet meer dan 200.000 km op de teller. 

Gewenste Tesla niet in onze voorraad?

Staat je gewenste Tesla  niet tussen onze voorraad, maar heb je deze wel ergens anders gezien? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder! Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen middels de financial lease calculator. Je vult daarin alle gegevens van de gewenste auto die je wilt leasen en verstuur je aanvraag. Dan gaan wij vervolgens direct voor jou aan de slag. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag met een goedgekeurde offerte op maat. *Mits je voldoet aan alle voorwaarde en geen negatieve BKR-registratie hebt.