Financial Lease Auto

Financial Lease Auto

Op zoek naar een financial lease auto voor uw onderneming? Leasen wordt steeds populairder, u kunt al snel in een zakelijke auto rijden zonder dat u daar al te veel voor hoeft te doen. Wij helpen u graag aan een goede, betrouwbare én goedkope auto. Daarbij hanteren we duidelijke leasevoorwaarden en kunt u als startende ondernemer leasen zonder jaarcijfers!

Voordelen financial lease auto

Als ZZP’er bent u vaak afhankelijk van uw bedrijfsauto. Een financial lease auto is daarom een interessante oplossing, het biedt namelijk vele voordelen, ook voor de startende ondernemer:

  • U bent direct economisch eigenaar van de auto.
  • Veel fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek.
  • Heldere voorwaarden: vast maandtermijn, geen kilometerbeperking.
  • Terugvordering van de btw over de aanschafprijs.
  • U behoudt uw liquiditeit, zodat u kunt blijven ondernemen.
  • U komt zakelijk goed voor de dag bij uw klanten.

Onze voorraad met financial lease auto’s

Op onze website heeft u veel te kiezen. Hier staan meer dan 10.000 voertuigen te wachten op een nieuwe eigenaar. Deze auto's worden aangeboden door meer dan 350 universele autobedrijven én merkdealers waarmee we samenwerken. Deze autobedrijven bevinden zich door heel het land en door te zoeken op uw postcode of via deze kaart vindt u altijd een financial lease auto bij u in de buurt!

Onze voorraad hebben we samengesteld voor ondernemend Nederland. Zo vindt u geen auto’s ouder dan 8 jaar. Wel vindt u btw- en marge auto’s. Bent u een btw-plichtige ondernemer? Dan is het leasen van een btw auto vele malen interessanter. Lees hier meer over het verschil tussen een btw- en marge auto.

Alle voertuigen op onze website zijn direct leverbaar en de voorraad houden we altijd actueel.

auto-leasen

Auto leasen

Aanbod financial lease auto's

Met een financial lease auto kunt u bij ons zeer voordelig een auto leasen. Bekijk het aanbod met personenauto's op deze website. Wij hanteren de goedkoopste financial lease tarieven! Bereken daarom direct uw leaseprijs en vraag vrijblijvend een autolease offerte aan.

Lease aanbod personenauto's

bedrijfswagen-leasen

Bedrijfswagen leasen

Aanbod financial lease bedrijfswagens

Bedrijfswagen leasen en dat voor het laagste leasetarief? Ons aanbod met financial lease bedrijfswagens bestaat uit nieuwe bedrijfsauto's en jonge occasions voor ZZP'ers, zelfstandig ondernemers en MKB bedrijven! Bekijk hier onze voorraad.

Lease aanbod bedrijfswagens

Financial Lease auto voor de startende ondernemer: occasion lease!

Als startende ondernemer is mobiliteit erg belangrijk voor het binnenhalen van uw omzet. Echter, met de onzekerheid van een startende onderneming is het ook erg belangrijk om de kosten in de hand te houden. Exacte jaarkilometrages zijn uiterst onzeker, uiteraard hoopt u zoveel mogelijk! Operationele lease is dan ook voor een startende ondernemer af te raden. U bent immers gebaat bij een laag maandtermijn met de flexibiliteit dat u geen maximale kilometers per jaar bent overeengekomen. Met een Financial Lease auto heeft u de vrijheid in de te maken kilometers, hier staan geen afspraken over in het contract. Daarnaast heeft u de keuze om te kiezen voor occasion lease, het financial leasen van een 2de hands auto. Een occasion van bijvoorbeeld 2 jaar jong, heeft de grootste afschrijving (vaak de helft) van de nieuwaarde al afgeschreven. Hierdoor is het leasetermijn ook de helft goedkoper dan wanneer u voor een nieuwe financial lease auto kiest. Wanneer u het vergelijkt met de maandtermijnen van full operational lease, dan kunt u met occasion lease zelfs tot 75% goedkoper leasen. Als startende ondernemer houdt u zo de lease kosten onder controle. Wij zijn specialist in occasion lease voor de startende ondernemer, u vindt bij ons in de voorraad een overzicht van ruim 10.000 occasions waar u gemakkelijk een aanvraag voor kunt indienen. Heeft u al een occasion gevonden? Ook die kunnen wij voor u financieren. Via onze lease calculator berekend u eenvoudig uw maandtermijn en kunt u gelijk een goedkeuring aanvragen voor uw financial lease auto.

Ergens anders een financial lease auto gevonden?

U kunt ook een financial lease aanvragen voor een auto die niet op onze website staat. Zolang de auto bij een autobedrijf te koop staat, kunt u via de leasecalculator een aanvraag doen. De leverancier van de financial lease auto moet minimaal gevestigd zijn in een bedrijfspand én een website hebben met voorraad.

Naar de Leasecalculator