Financial Lease Auto

Financial Lease Auto

Op zoek naar een financial lease auto voor je onderneming? Leasen wordt steeds populairder, je kunt al snel in een zakelijke auto rijden zonder dat je daar al te veel voor hoeft te doen. Wij helpen je graag aan een goede, betrouwbare én goedkope auto. Daarbij hanteren we duidelijke leasevoorwaarden en kun je als startende ondernemer leasen zonder jaarcijfers!

Voordelen financial lease auto

Als ZZP’er ben je vaak afhankelijk van je bedrijfsauto. Een financial lease auto is daarom een interessante oplossing, het biedt namelijk vele voordelen, ook voor de startende ondernemer:

  • Je bent direct economisch eigenaar van de auto.
  • Veel fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek.
  • Heldere voorwaarden: vast maandtermijn, geen kilometerbeperking.
  • Terugvordering van de btw over de aanschafprijs.
  • Je behoudt je liquiditeit, zodat je kunt blijven ondernemen.
  • Je komt zakelijk goed voor de dag bij je klanten.

Onze voorraad met financial lease auto’s

Op onze website heb je veel te kiezen. Hier staan meer dan 10.000 voertuigen te wachten op een nieuwe eigenaar. Deze auto's worden aangeboden door meer dan 350 universele autobedrijven én merkdealers waarmee we samenwerken. Deze autobedrijven bevinden zich door heel het land en door te zoeken op je postcode of via deze kaart vind je altijd een financial lease auto bij jou in de buurt!

Onze voorraad hebben we samengesteld voor ondernemend Nederland. Zo vind je geen auto’s ouder dan 8 jaar. Wel vind je btw- en marge auto’s. Ben je een btw-plichtige ondernemer? Dan is het leasen van een btw auto vele malen interessanter. Lees hier meer over het verschil tussen een btw- en marge auto.

Alle voertuigen op onze website zijn direct leverbaar en de voorraad houden we altijd actueel.

auto-leasen

Auto leasen

Aanbod financial lease auto's

Bij ons kan je heel voordelig een auto leasen. Op deze pagina kan je ons aanbod met personenauto’s bekijken. Wij hanteren de goedkoopste financial lease tarieven, bereken daarom direct je scherpe leaseprijs en vraag vrijblijvend een autolease offerte aan.

Lease aanbod personenauto's

bedrijfswagen-leasen

Bedrijfswagen leasen

Aanbod financial lease bedrijfswagens

Bedrijfswagen leasen en dat voor het allerlaagste leasetarief? Ons aanbod met financial lease bedrijfswagens bestaat uit nieuwe bedrijfsauto’s en jonge occasions voor ZZP’ers, zelfstandig ondernemers en het MKB! Bekijk hier onze voorraad.

Lease aanbod bedrijfswagens

Financial Lease auto voor de startende ondernemer: occasion lease!

Als startende ondernemer is mobiliteit erg belangrijk voor het binnenhalen van je omzet. Echter, met de onzekerheid van een startende onderneming is het ook erg belangrijk om de kosten in de hand te houden. Exacte jaarkilometrages zijn uiterst onzeker, uiteraard hoop je zoveel mogelijk! Operationele lease is dan ook voor een startende ondernemer af te raden. Je bent immers gebaat bij een laag maandtermijn met de flexibiliteit dat je geen maximale kilometers per jaar bent overeengekomen. Met een Financial Lease auto heb je de vrijheid in de te maken kilometers, hier staan geen afspraken over in het contract.

Daarnaast heb je de keuze om te kiezen voor occasion lease, het financial leasen van een 2de hands auto. Een occasion van bijvoorbeeld 2 jaar jong, heeft de grootste afschrijving (vaak de helft) van de nieuwaarde al afgeschreven. Hierdoor is het leasetermijn ook de helft goedkoper dan wanneer je voor een nieuwe financial lease auto kiest. Wanneer je het vergelijkt met de maandtermijnen van full operational lease, dan kun je met occasion lease zelfs tot 75% goedkoper leasen. Als startende ondernemer houd je zo de lease kosten onder controle. Wij zijn specialist in occasion lease voor de startende ondernemer, je vindt bij ons in de voorraad een overzicht van ruim 10.000 occasions waar je gemakkelijk een aanvraag voor kunt indienen. Heb je al een occasion gevonden? Ook die kunnen wij voor je financieren. Via onze lease calculator bereken je eenvoudig je maandtermijn en kun je gelijk een goedkeuring aanvragen voor je financial lease auto.

Ergens anders een financial lease auto gevonden?

Je kunt ook een financial lease aanvragen voor een auto die niet op onze website staat. Zolang de auto bij een autobedrijf te koop staat, kun je via de leasecalculator een aanvraag doen. De leverancier van de financial lease auto moet minimaal gevestigd zijn in een bedrijfspand én een website hebben met voorraad.

Naar de Leasecalculator