Mercedes-Benz X-Klasse 350 CDI 4-matic edition led!

Bereken financial lease termijn
€ 39.809,- Incl. BTW (Leasebedrag € 32.900)

- p/m

Dit kun je van ons verwachten

Een lease is zeer eenvoudig aan te vragen én geheel vrijblijvend. Wanneer je een financial lease aanvraagt, mailen wij jou binnen één werkdag een goedgekeurde offerte op maat.

Heeft u een vraag, bel 085 - 773 1079

Voertuiggegevens van deze Mercedes-Benz X-Klasse

Kilometerstand:
153.909 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Bouwjaar:
2018
Carrosserie:
Gewicht:
2249 kg
Kleur:
Wit
Deuren:
2 deuren
Zitplaatsen:
5 zitplaatsen
Vermogen:
258 PK
Cilinderinhoud:
2987 cm3
Garantie:
Bedrijfsauto’s tot 180.000 km en 8 jaar leveren wij met tot wel 2 jaar garantie, wanneer u kiest voor een afleverpakket waarbij wij van u de auto ook een servicebeurt mogen geven. Garantiewerk kunt u in overleg met onze snel beslissende 14-talige servicedesk bij u in de buurt laten uitvoeren. In tegenstelling tot bij andere adressen is deze garantie ook geldig als u door Europa rijdt of op vakantie bent. Naast garantie bent u bij ons zeker van de kwaliteit van uw aankoop! Elke bus wordt namelijk door ons TÜV-Nord gecontroleerde testcentrum op 22 punten op voorhand volledig geïnspecteerd. Er wordt gekeken hoe de bus zich verhoudt tot anderen van hetzelfde type met vergelijkbare kilometerstand en leeftijd. Dit levert een open in te zien testrapport op, waarin staat hoe de auto op dat moment verhoudingsgewijs scoort. Dit rapport plaatsen we standaard bij ieder voertuig bij ons op de website en daarnaast ligt het in de auto achter de voorruit. Aan de hand van de uitkomst van deze test wordt de prijs van de bus bepaald. Daarom kan het zijn dat twee op het oog dezelfde auto’s van hetzelfde jaar of met dezelfde kilometerstand toch in prijs schelen. Juist om deze reden nodigen wij u ook van harte uit in de grootste bestelbusshowroom van Europa, gelegen centraal in Nederland. Elke auto is anders. Een ding is zeker: Uw volgende staat er zeker tussen: Wij luisteren naar uw verhaal.
BTW / marge:
BTW

Opties en accessoires

  • ABS (anti blokkeer systeem)
  • Airconditioning
  • ASR (anti slip regeling)
  • cruise control
  • Elektrische ramen
  • Elektrische spiegels
  • GPS navigatie
  • Lichtmetalen velgen
  • standaard

Wat klanten van ons vinden

99% van de klanten beveelt Financial Lease ZZP aan. De ervaringen van onze klanten delen wij graag met je.

Ik had een paar auto's uitgezocht en bekeken. En 1 auto wilde ik graag kopen. De helft zelf betalen en de andere helft in de financial lease vorm. De aanvraag en de goedkeuring ging razend snel. Erg tevreden hierover.

Website duidelijk, contact goed. Uiteindelijke afhandeling prima, maar mag iets sneller.

Informatief, klantenservice, klantvriendelijk bedrijf. Zeker een aanbeveling.

Afbeeldingen van deze Mercedes-Benz X-Klasse

Deze Mercedes-Benz X-Klasse wordt aangeboden door

Bestelbus | KLEYN Vans

Zeiving 12 te Vuren
Bekijk alle voertuigen van deze dealer

Omschrijving van deze Mercedes-Benz X-Klasse

Aantal Assen: 2, Configuratie: 4x4, Eigen gewicht: 2249 kg, Totaalgewicht: 3250 kg, Lichtmetalen velgen, Vering type: bladvering, Soort cabine: dubbele cabine, Cruise control, Airconditioning, Aantal airbags: 4, Parkeerhulp: Voor en achterkant, Elektrische ramen, Elektrische spiegels, GPS navigatie, Kleur: Wit, Onderhoudsboekje, Verwarmde spiegels, Achteruitrij camera, Motorvermogen: 190 Kw (255 Hp), Brandstof: diesel, Euro: 6, Distributie type: Distributieketting, Soort versnellingsbak: Automaat, Versnellingen: 7, Stuurbekrachtiging, ABS (Anti Blokkeer Systeem), ASR (Anti Slip Regeling), Opbouw model: Middellang – Standaard dak, Imperiaal: standaard, Zijdeuren: 2, Achtersluiting: achterklep, Zitplaatsen: 5, Stoelbekleding: stof, 4-Matic 4X4 Progressive Edition LED Automaat 3.0L V6 1e Eigenaar, Reservewiel, Profiel reservewiel: 7 mm

Meer informatie

Algemene informatie
Merk: MERCEDES-BENZ
Type: X 350 CDI
Carrosserievorm: Pick-Up (grijs kenteken)
Tellerstand: 153.909 km
Cabine: dag
Referentienummer: 305245

Transmissie
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat

Asconfiguratie
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 255/55R19,0
Remmen: schijfremmen
Vering: bladvering
As 1: Bandenprofiel links: 5 mm; Bandenprofiel rechts: 4 mm
As 2: Bandenprofiel links: 6 mm; Bandenprofiel rechts: 5 mm

Maten en gewichten
Laadvermogen: 1.001 kg
GVW: 3.250 kg
Afmetingen (LxBxH): 550 x 195 x 185 cm
Wielbasis: 315 cm

Functioneel
Afmetingen laadruimte: 140 x 150 x 89 cm
Hoogte laadvloer: 80 cm

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
Emissieklasse: Euro 6

Staat
Algemene staat: goed
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 176 per kwartaal

Garantie
Garantie: Bedrijfsauto’s tot 180.000 km en 8 jaar leveren wij met tot wel 2 jaar garantie, wanneer u kiest voor een afleverpakket waarbij wij van u de auto ook een servicebeurt mogen geven. Garantiewerk kunt u in overleg met onze snel beslissende 14-talige servicedesk bij u in de buurt laten uitvoeren. In tegenstelling tot bij andere adressen is deze garantie ook geldig als u door Europa rijdt of op vakantie bent. Naast garantie bent u bij ons zeker van de kwaliteit van uw aankoop! Elke bus wordt namelijk door ons TÜV-Nord gecontroleerde testcentrum op 22 punten op voorhand volledig geïnspecteerd. Er wordt gekeken hoe de bus zich verhoudt tot anderen van hetzelfde type met vergelijkbare kilometerstand en leeftijd. Dit levert een open in te zien testrapport op, waarin staat hoe de auto op dat moment verhoudingsgewijs scoort. Dit rapport plaatsen we standaard bij ieder voertuig bij ons op de website en daarnaast ligt het in de auto achter de voorruit. Aan de hand van de uitkomst van deze test wordt de prijs van de bus bepaald. Daarom kan het zijn dat twee op het oog dezelfde auto’s van hetzelfde jaar of met dezelfde kilometerstand toch in prijs schelen. Juist om deze reden nodigen wij u ook van harte uit in de grootste bestelbusshowroom van Europa, gelegen centraal in Nederland. Elke auto is anders. Een ding is zeker: Uw volgende staat er zeker tussen: Wij luisteren naar uw verhaal.
Mercedes-Benz X-Klasse

Mercedes-Benz X-Klasse 350 CDI 4-matic edition led!