Mercedes-Benz Citan 108 CDI BE Bus.Prof.

Bereken financial lease termijn
€ 12.492,- Incl. BTW (Leasebedrag € 10.324)

- p/m

Dit kun je van ons verwachten

Een lease is zeer eenvoudig aan te vragen, kosteloos èn geheel vrijblijvend. Wanneer je een financial lease aanvraagt, dan ontvang je soms al binnen 15 minuten een goedgekeurde offerte in je mailbox. We zijn sneller dan je denkt!

Heb je een vraag? Bel dan 085 - 773 1079 of stuur ons een WhatsApp.

Voertuiggegevens van deze Mercedes-Benz Citan

Kilometerstand:
70.407 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Bouwjaar:
2017
Carrosserie:
Gewicht:
1337 kg
Kleur:
Zilver
Deuren:
5 deuren
Zitplaatsen:
3 zitplaatsen
Vermogen:
75 PK
Cilinderinhoud:
1461 cm3
Aantal cilinders:
4
Garantie:
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden). Voor auto met een aankoopprijs boven eur 4.500,-Onderhoudsbeurt, 12 maanden Bovag garantie personenwagens, 3 maanden op bedrijfswagens. APK voor tenminste 12 maanden, In- en exterieur gereinigd, minimaal 15 liter brandstof. Bij het Volledig Service Pakket wordt inspectie en onderhoud volgens fabrieksschema uitgevoerd en de auto te naam gesteld. De inruilauto wordt overgeschreven en de Nationale Auto Pas wordt bijgeleverd. De brandstoftank wordt met minimaal 15 liter gevuld en een nieuwe steunplaat achter het nummerbord geplaatst. De binnen- en buitenzijde van de auto wordt gereinigd en in de was gezet. De werking van de airco wordt gecontroleerd en de APK is nog minimaal 12 maanden geldig. De auto wordt geleverd met twaalf maanden volledige Bovag garantie inclusief vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden. Dit pakket kost eur 695,- incl. BTW. Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt.
BTW / marge:
BTW

Opties en accessoires

  • 2 zitplaatsen rechtsvoor
  • Achterdeuren met ruiten
  • Airco
  • alarm klasse 1(startblokkering)
  • Anti Blokkeer Systeem
  • bestuurdersairbag
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Bluetooth
  • Boordcomputer
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • Centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • cruise control
  • elektrische ramen voor
  • Elektronisch Stabiliteits Programma
  • Houten vloer in laadruimte
  • metaalkleur
  • Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
  • Radio
  • start/stop systeem
  • tussenschot volledig
  • Warmtewerend glas
  • Zijschuifdeur rechts

Wat klanten van ons vinden

99% van de klanten beveelt Financial Lease ZZP aan. De ervaringen van onze klanten delen wij graag met je.

Een Tesla leasen is een heel proces. Gelukkig hebben Arjen en Admir me daar goed bij geholpen en staat er nu een fantastische auto voor de deur.

Ben prima geholpen! Ze zijn klantgericht, betrouwbaar, je weet waar je aan toe bent en ze zijn heel snel en regelen je zaken top! Ook het afhandelen met de dealer doen ze super! Achteraf krijg je het precies zo zoals ze het berekend hebben en je hoeft zelf niets meer te doen!

Snel geregeld, steeds dezelfde persoon aan de telefoon. Je wordt serieus genomen met je onderneming, ook al ben je pas net begonnen (6+ mnd). Ook het app contact vloeiend.

Afbeeldingen van deze Mercedes-Benz Citan

Deze Mercedes-Benz Citan wordt aangeboden door

James Autoservice van Batum

Wijkermeerweg 45A te BEVERWIJK
Bekijk alle voertuigen van deze dealer

Omschrijving van deze Mercedes-Benz Citan

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ruime bedrijfsauto? Maak kennis met de Mercedes-benz Citan 108 CDI BE Bus.Prof. uit 2017 bij James Autoservice van Batum. Deze diesel aangedreven bolide in de kleur zilver is een echte krachtpatser op de weg met zijn 75 PK vermogen. Met een kilometerstand van 70407 heeft deze auto nog vele kilometers voor de boeg.

Het exterieur van de Mercedes-benz Citan valt op door zijn strakke lijnen en moderne uitstraling. De metallic lak in zilver geeft de auto een luxe uitstraling die zeker indruk zal maken op de weg. De vijf deuren zorgen voor eenvoudige toegang tot de ruime laadruimte van de bedrijfsauto.

Als het aankomt op veiligheid is deze Mercedes-benz Citan goed uitgerust. Met warmtewerend glas en een bestuurdersairbag bent u beschermd bij eventuele ongelukken onderweg. Daarnaast zorgt het alarm klasse 1 met startblokkering ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat, waar u ook bent.

De praktische aspecten van deze bedrijfsauto maken hem ideaal voor ondernemers die vaak onderweg zijn. De houten vloer in de laadruimte zorgt voor bescherming van de vloer en maakt het eenvoudig om zware ladingen te vervoeren. De achterdeuren met ruiten bieden niet alleen extra zicht naar buiten, maar maken het ook gemakkelijk om goederen in en uit te laden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ruime bedrijfsauto met een luxe uitstraling, dan is de Mercedes-benz Citan 108 CDI BE Bus.Prof. uit 2017 de perfecte keuze. Neem contact op met James Autoservice van Batum via 0251-210890 om meer informatie te krijgen over deze prachtige auto en maak snel een afspraak voor een proefrit.

Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: jun. 2016 - dec. 2017
Tellerstand: 70.407 km
Referentienummer: 927

Technische informatie
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 16,3 s

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 3

Milieu
CO₂-uitstoot (NEDC): 112 g/km
Fijnstofuitstoot: 0 mg/km
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 122 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Garantie: Voor auto met een aankoopprijs boven eur 4.500,-Onderhoudsbeurt, 12 maanden Bovag garantie personenwagens, 3 maanden op bedrijfswagens. APK voor tenminste 12 maanden, In- en exterieur gereinigd, minimaal 15 liter brandstof. Bij het Volledig Service Pakket wordt inspectie en onderhoud volgens fabrieksschema uitgevoerd en de auto te naam gesteld. De inruilauto wordt overgeschreven en de Nationale Auto Pas wordt bijgeleverd. De brandstoftank wordt met minimaal 15 liter gevuld en een nieuwe steunplaat achter het nummerbord geplaatst. De binnen- en buitenzijde van de auto wordt gereinigd en in de was gezet. De werking van de airco wordt gecontroleerd en de APK is nog minimaal 12 maanden geldig. De auto wordt geleverd met twaalf maanden volledige Bovag garantie inclusief vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden. Dit pakket kost eur 695,- incl. BTW. Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt.
Mercedes-Benz Citan

Mercedes-Benz Citan 108 CDI BE Bus.Prof.