Slottermijn lease

U kunt bij ons ervoor kiezen om een slottermijn in te stellen bij financial lease. Meer over 'slottermijn lease' leest u op deze pagina.

Waarom een slottermijn lease instellen?

Kiezen voor een slottermijn ja/nee? U kunt bij financial lease ervoor kiezen om wel of geen slottermijn in te vullen. Een slottermijn is het restbedrag dat openstaat nadat alle maandtermijnen zijn betaald. U bent met financial lease direct na het betalen van de eerste leasetermijn economisch eigenaar van het voertuig. Om echter het volledige eigendom te verkrijgen is het noodzakelijk dat u de slottermijn nog betaald. Over het slottermijn hoeft u tijdens de looptijd geen aflossing te betalen. De hoogte van uw slottermijn is afhankelijk van de mogelijke restwaarde van uw personenauto of bedrijfswagen na afloop van de leaseperiode. Het komt erop neer dat u geen hogere slottermijn kunt instellen dan de te verwachten restwaarde van uw auto.

Samen de slottermijn lease bepalen

U kunt bij Financial Lease ZZP een slottermijn instellen. Wij zullen vervolgens kijken of deze slottermijn redelijk is en dus in verhouding staat met de toekomstige restwaarde. U betaalt tijdens de looptijd over dat bedrag geen aflossing! Zo kunt u tijdens de looptijd van uw financial lease besparen op kosten.

Voordelen en nadelen van een slottermijn

U kunt maanden of enkele jaren leasen tegen een laag maandelijks bedrag. U moet er echter wel rekening mee houden dat u na afloop van de leaseperiode nog een restschuld heeft. U heeft een maand de tijd om deze te betalen. U kunt uw auto verkopen en met de restwaarde uw slottermijn aflossen.

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur