Peugeot Boxer 2.2 bluehdi 120 l3h2

Bereken financial lease termijn
€ 20.449,- Incl. BTW (Leasebedrag € 16.900)

- p/m

Dit kun je van ons verwachten

Een lease is zeer eenvoudig aan te vragen én geheel vrijblijvend. Wanneer je een financial lease aanvraagt, mailen wij jou binnen één werkdag een goedgekeurde offerte op maat.

Heeft u een vraag, bel 085 - 773 1079

Voertuiggegevens van deze Peugeot Boxer

Kilometerstand:
157.738 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Bouwjaar:
2021
Carrosserie:
Gesloten bestelwagen
Gewicht:
1965 kg
Kleur:
Wit
Zitplaatsen:
3 zitplaatsen
Vermogen:
120 PK
Cilinderinhoud:
2179 cm3
Aantal cilinders:
4
Garantie:
Bedrijfsauto’s tot 180.000 km en 8 jaar leveren wij met tot wel 2 jaar garantie, wanneer u kiest voor een afleverpakket waarbij wij van u de auto ook een servicebeurt mogen geven. Garantiewerk kunt u in overleg met onze snel beslissende 14-talige servicedesk bij u in de buurt laten uitvoeren. In tegenstelling tot bij andere adressen is deze garantie ook geldig als u door Europa rijdt of op vakantie bent. Naast garantie bent u bij ons zeker van de kwaliteit van uw aankoop! Elke bus wordt namelijk door ons TÜV-Nord gecontroleerde testcentrum op 22 punten op voorhand volledig geïnspecteerd. Er wordt gekeken hoe de bus zich verhoudt tot anderen van hetzelfde type met vergelijkbare kilometerstand en leeftijd. Dit levert een open in te zien testrapport op, waarin staat hoe de auto op dat moment verhoudingsgewijs scoort. Dit rapport plaatsen we standaard bij ieder voertuig bij ons op de website en daarnaast ligt het in de auto achter de voorruit. Aan de hand van de uitkomst van deze test wordt de prijs van de bus bepaald. Daarom kan het zijn dat twee op het oog dezelfde auto’s van hetzelfde jaar of met dezelfde kilometerstand toch in prijs schelen. Juist om deze reden nodigen wij u ook van harte uit in de grootste bestelbusshowroom van Europa, gelegen centraal in Nederland. Elke auto is anders. Een ding is zeker: Uw volgende staat er zeker tussen: Wij luisteren naar uw verhaal.
BTW / marge:
BTW

Opties en accessoires

  • ABS (anti blokkeer systeem)
  • Airconditioning
  • ASR (anti slip regeling)
  • cruise control
  • Elektrische ramen
  • Elektrische spiegels
  • Geen
  • Getint glas
  • GPS navigatie
  • Tussenschot

Wat klanten van ons vinden

99% van de klanten beveelt Financial Lease ZZP aan. De ervaringen van onze klanten delen wij graag met je.

Ben prima geholpen! Ze zijn klantgericht, betrouwbaar, je weet waar je aan toe bent en ze zijn heel snel en regelen je zaken top! Ook het afhandelen met de dealer doen ze super! Achteraf krijg je het precies zo zoals ze het berekend hebben en je hoeft zelf niets meer te doen!

Goede communicatie, en vragen worden snel beantwoord.

Al jaren lang erg goed. Duidelijk en je hebt het gevoel dat mensen hard voor je werken (en volgens mij is dat ook zo)

Afbeeldingen van deze Peugeot Boxer

Deze Peugeot Boxer wordt aangeboden door

Bestelbus | KLEYN Vans

Zeiving 12 te Vuren
Bekijk alle voertuigen van deze dealer

Omschrijving van deze Peugeot Boxer

Aantal Assen: 2, Configuratie: 4x2, Laadvermogen: 1335 kg, Eigen gewicht: 1965 kg, Totaalgewicht: 3300 kg, Trekgewicht ongeremd: 750 kg, Trekgewicht middenas geremd: 2500 kg, Vering type: bladvering, Soort cabine: enkele cabine, Cruise control, Airconditioning, Aantal airbags: 1, Parkeerhulp: Voor en achterkant, Getint glas, Elektrische ramen, Elektrische spiegels, Tussenschot, GPS navigatie, Kleur: Wit, Onderhoudsboekje, Verwarmde spiegels, Achteruitrij camera, Motorvermogen: 88 Kw (118 Hp), Brandstof: diesel, Euro: 6, Distributie type: Distributieriem, Soort versnellingsbak: Handgeschakeld, Versnellingen: 6, Stuurbekrachtiging, ABS (Anti Blokkeer Systeem), ASR (Anti Slip Regeling), Achteropstap, Imperiaal: Geen, Achtersluiting: dubbele deur, Zitplaatsen: 3, Stoelbekleding: stof, L3H2, airco, navi, pdc, camera, cruise, Reservewiel

Meer informatie

Algemene informatie
Merk: PEUGEOT
Type: BOXER 2.2
Carrosserievorm: Bestelauto
Tellerstand: 157.738 km
Cabine: dag
Referentienummer: 308194

Transmissie
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld

Asconfiguratie
Bandenmaat: 215/70R15,0
Remmen: schijfremmen
As 1: Bandenprofiel links: 7 mm; Bandenprofiel rechts: 6 mm; Vering: spiraalvering
As 2: Bandenprofiel links: 8 mm; Bandenprofiel rechts: 5 mm; Vering: bladvering

Maten en gewichten
Laadvermogen: 1.335 kg
GVW: 3.300 kg
Afmetingen (LxBxH): 605 x 210 x 250 cm
Wielbasis: 404 cm

Functioneel
Afmetingen laadruimte: 356 x 185 x 196 cm
Hoogte laadvloer: 57 cm

Interieur
Aantal zitplaatsen: 3

Milieu
Emissieklasse: Euro 6

Staat
Algemene staat: goed
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 160 per kwartaal

Garantie
Garantie: Bedrijfsauto’s tot 180.000 km en 8 jaar leveren wij met tot wel 2 jaar garantie, wanneer u kiest voor een afleverpakket waarbij wij van u de auto ook een servicebeurt mogen geven. Garantiewerk kunt u in overleg met onze snel beslissende 14-talige servicedesk bij u in de buurt laten uitvoeren. In tegenstelling tot bij andere adressen is deze garantie ook geldig als u door Europa rijdt of op vakantie bent. Naast garantie bent u bij ons zeker van de kwaliteit van uw aankoop! Elke bus wordt namelijk door ons TÜV-Nord gecontroleerde testcentrum op 22 punten op voorhand volledig geïnspecteerd. Er wordt gekeken hoe de bus zich verhoudt tot anderen van hetzelfde type met vergelijkbare kilometerstand en leeftijd. Dit levert een open in te zien testrapport op, waarin staat hoe de auto op dat moment verhoudingsgewijs scoort. Dit rapport plaatsen we standaard bij ieder voertuig bij ons op de website en daarnaast ligt het in de auto achter de voorruit. Aan de hand van de uitkomst van deze test wordt de prijs van de bus bepaald. Daarom kan het zijn dat twee op het oog dezelfde auto’s van hetzelfde jaar of met dezelfde kilometerstand toch in prijs schelen. Juist om deze reden nodigen wij u ook van harte uit in de grootste bestelbusshowroom van Europa, gelegen centraal in Nederland. Elke auto is anders. Een ding is zeker: Uw volgende staat er zeker tussen: Wij luisteren naar uw verhaal.
Peugeot Boxer

Peugeot Boxer 2.2 bluehdi 120 l3h2