Volvo V60 leasen

Volvo V60 leasen

De Volvo V60 is de stationwagon variant van de Volvo S60 in de grotere middenklasse en werd geïntroduceerd in 2010. De V60 werd gebouwd om het gat te vullen tussen de kleine V50 en de grote V70 en bleek een schot in de roos. Binnen no time waren de eerste uitverkocht en oversteeg de vraag het aanbod. In 2014 kreeg het model vervolgens een facelift, met een nieuw ontworpen voorzijde.

De Volvo V60 is één van de meest gewilde lease auto's. Dit vanwege het rijcomfort en het design. Maar ook vanwege het verrassend ruime interieur.

De nieuwste Volvo V60 komt uit 2018 en heeft standaard meer luxe dan ooit, zoals cruise control, climate control, digitaal instrumentenpaneel en een touchscreen en het bekroonde City Safety remsysteem. De meeste uitvoeringen beschikken over voorwielaandrijving, alleen de hybride versies en sommige topmodellen beschikken over vierwielaandrijving.

V60 occasions

Wij hebben altijd meerdere gebruikte exemplaren op voorraad. Een tweedehands Volvo V60 is zonder uitzondering een betrouwbare auto voor een scherpe prijs.

Varianten

Het motoraanbod is ruim met veel verschillende benzine- diesel- en hybride motoren. De bezinemodellen worden aangeduid met een T en de diesel met een D. Ongeacht jouw voorkeur is de V60 altijd zuinig, schoon, krachtig en dynamisch.

Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende uitrustingsniveaus. Bijvoorbeeld de Nordic (+), Polar (+), Dynamic, Kinetic, Momentum, Summum en R-Design. De nieuwste generatie uit 2018 voegt de Inscription toe (met o.a. lederen bekleding en verwarmde stoelen). Ook is er de V60 Cross Country, met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk. Handig wanneer je je graag buiten de gebaande paden bevindt.

Bekijk onze actuele voorraad hieronder!