Volkswagen leasen

Volkswagen leasen

Ben jij op zoek naar de ideale Volkswagen als zakelijke lease auto? Met Volkswagen kun je alle kanten op en maak je een goede indruk bij jouw klanten. Voor een vast bedrag per maand lease je snel, eenvoudig en voordelig de Volkswagen van jouw keuze. Zo hoef je geen grote investering te doen vooraf!

Het Duitse automerk Volkswagen, opgericht in 1937, heeft in de loop der tijd een zeer uitgebreide collectie auto’s opgebouwd. Hierin staat betrouwbaarheid, degelijkheid en rijgemak voorop. Daarnaast zijn veel modellen ook zeer betaalbaar. Het is niet voor niets een van de favoriete automerken binnen het zakelijk leasen! Je bent bij ons verzekerd van een Volkswagen lease auto van topkwaliteit die ook snel geleverd kan worden.

In Amerika noemden ze de eenvoudige, betaalbare auto's die via de lopende band werden gemaakt ook wel 'people's car'. De Duitsers vertaalden dit naar 'Volkswagen'. Een simpele auto gemaakt voor gewone mensen. Deze eerste auto van Volkswagen kennen wij als de Kever (of Beetle) en werd wereldberoemd.

In 1955 was de miljoenste Volkswagen al een feit! Inmiddels bestaat de Volkswagen Groep ook uit Audi, Skoda, Seat, Lamborghini, Porsche, Bentley en Bugatti.

Voorraad Volkswagens bij Financial Lease ZZP

Volkswagen heeft een strak modellenbeleid. Er vindt een evolutie plaats, nooit een revolutie. Een oud en een nieuw model verschillen daarom vaak qua uiterlijk niet veel van elkaar. In onze leasevoorraad worden altijd meerdere Volkswagens ter lease aangeboden. Kies je voor een compacte auto, een stijlicoon of meer voor functionaliteit? Volkswagen heeft voor ieder wat wils. Van de compacte Up! tot een charmante Polo, een populaire Golf, de robuuste Touareg, of de Caddy of Transporter als bedrijfswagen. Kies jouw Volkswagen uit onze leasevoorraad.

Bekijk hier ons Volkswagen aanbod

Volkswagen occasions

Wij bieden niet alleen verschillende modellen Volkswagen aan. Volkswagen heeft ook een ruime voorraad met de beste tweedehands auto’s (occasions) mét zekerheid. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Passat, Volkswagen Golf of een Volkswagen Polo. Deze zijn zeer betaalbaar, ook voor de startende ondernemer. De kwaliteit van een gebruikte Volkswagen is doorgaans nog steeds erg goed. De occasions uit onze voorraad zijn nooit ouder dan 8 jaar en direct leverbaar, vraag dus snel een offerte aan!

Auto lease voor een Volkswagen die niet in onze leasevoorraad staat?

Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen via onze leasecalculator.