Peugeot leasen

Peugeot leasen

Wil je in een Peugeot rijden voor jouw zakelijke ritten? Dan heb je met dit merk de keuze uit een ruim aanbod! Peugeot is één van de oudste automerken die nog bestaan en verkoopt voor ieder wat wils. De eerste auto van Peugeot werd gebouwd in 1890. Na de Tweede Wereldoorlog scoren ze bijzonder goed, met de bekende modellen met de '0' in het midden. Je ziet vast vaak de leeuw van Peugeot verschijnen wanneer je op de weg rijdt.

Peugeot voorraad bij Financial Lease ZZP

In onze voorraad vind je veel verschillende modellen van Peugeot die geschikt zijn voor zakelijke lease. De 108 en de 208 behoren in de compacte klasse tot bestverkochte auto's. De 308 en de 508 zijn modellen voor de middenklasse. Ook heeft Peugeot crossovers, zoals de 2008, 3008 en 5008 en verschillende bedrijfswagens (Expert, Partner en Boxer).

Bekijk hier het aanbod van Peugeot

Peugeot occasions

Wil je niet al te veel geld uitgeven aan jouw zakelijke auto? Kies dan voor een betrouwbare occasion. Onze Peugeot occasions zijn nooit ouder dan 8 jaar, betaalbaar en direct leverbaar!

Auto lease voor een Peugeot die niet in onze leasevoorraad staat?

Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen via onze leasecalculator door jouw gegevens en de gegevens van de auto hier in te vullen. Je ontvangt dan binnen één werkdag een offerte op maat!